Oostenrijk gaat vol in lockdown en verplichte injecties voor allen

Oostenrijk gaat vol in lockdown en verplichte injecties voor allen

Fascisme was uitgevonden in Tirol? Schallenberg, de ongekozen muppet die Kurz op heeft gevolgd, gaat nu vol op Stasi. Verplichte oekaze na oekaze per persconferentie. Bij mijn weten worden wetten niet gemaakt in persconferenties. Net als in Nederland, worden persconferenties nu misbruikt als een soort wetgevende macht én door heel veel schapen ook beschouwd als zodanig. Zonder parlement.

Als persconferenties wetten worden dan leven we niet meer in een democratie maar in een totalitaire staat.

De WHO Tedros zei twee weken geleden nog in Rome tijdens de G20 tegen Bolsenaro, de president van Brazilië, n.a.v. een vraag van Bolsenaro dat lockdowns de economie vernietigen, zei Tedros lockdowns worden sterk afgeraden door de WHO net als de PCR omdat ze niet werken.

Zeiden de muppet politici niet in Maart 2020 dat het advies van de WHO leidend was voor hun Covid19 beslissingen? Blijkbaar is dat niet het geval meer. Oostenrijk gaat in volledige lockdown van drie weken per 22 November dus ook de gevaccineerden. Daarbij stelde Schallenberg in persconferentie dat de gifspuit verplicht wordt en dat als men niet ingeent is per 1 februari er maatregelen tegen die personen zullen komen.

Werkelijk? Wat wil Schallenberg doen aan 3 miljoen ongevaccineerden? Opsluiten? Het is allemaal gaslightning, het enige dat Schallenberg of Rutte/DeJonge kunnen doen is dreigen. Werkt niet!

In Salzburg en de Beieren kant van Oostenrijk liggen de ziekenhuizen vol met gevaccineerden. Ook overlijden er gevaccineerden. Schallenberg dwingt nu ook de gevaccineerden in lockdown per as maandag. De blinde leidt de lamme. Het is de gifspuit stupid! Gewoon blijven prikken.

Wat is ook weer de ultieme vorm van stupiditeit? Het doen van hetzelfde maar elke keer weer een andere uitkomst verwachten.

Naar verwachting zal heel Midden en Oost europa hun voorbeeld volgen. Duitsland incluis.

Schallenberg gaat voor het gemak voorbij het feit dat de mRNA prik alleen een noodtoestemming heeft van de EMA en de booster heeft dit bij mij weten (nog) niet. Vandaag heeft de amerikaanse FDA pas een nood authorisatie afgegeven voor de booster. De draaideur tussen de EMA en Pharma clubmuppets kennende zal dat niet lang meer op zich laten wachten.

Vreemde eend in de bijt blijft Zweden. Zweden heeft nauwelijks besmettingen en dit komt omdat ze een laissez fair tactiek hebben gehanteerd. Zweden heeft al in 2020 herd immunity bereikt. Doordat hier politici op de stoel van de artsen zijn gaan zitten met hun hoogmoeds waanzin, zitten we nog steeds hier in de shit. Hoogmoed komt voor de val.

De besmettingen waar ze het altijd over hebben komt door de PCR test. Deze meting die geen infecties kan meten wordt nog steeds misbruikt, ondanks dat de WHO het als onbetrouwbaar heeft geacht in januari ‘21, om zogenaamde Covid19 besmettingen te meten iets wat ie niet kan.

Het is aannemelijker dat de PCR test je exosomen of anders het Rhino verkoudheids virus meet waarvan je hersteld bent. De oorzaak dat die PCR test nog steeds gebruikt wordt is dat bedrijven hun personeel verplichten zich te laten testen bij de GGD.

Blijkbaar is de kennis bij de GGD hoe de PCR test werkt niet aanwezig. De GGD gebruikt veel ongetrainde tijdelijke krachten. Opmerkelijk is dat die hulpkrachten chinees zijn en engels spreken.

Los van de GGD zag ik ook al Chinese hulpkrachten die engels spreken bij Primark. Is dit een trend?

De WHO heeft ook gemeld dat als de PCR test wordt gedaan door ongetrainde hulpkrachten de uitkomsten waardeloos zijn.

2 REACTIES

comments user
admin

Ik denk wij. Je kunt een paard wel naar de drinkbak brengen maar niet dwingen te drinken.

comments user
Quality Manager

Tja dat verbaast niemand toch? Ik ben echt benieuwd wat er uit gaat komen. Wie gaat er winnen????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.