Soros heeft een groot verlies geleden. Ondanks al zijn geld verloor hij de Rittenhouse zaak

Soros heeft een groot verlies geleden. Ondanks al zijn geld verloor hij de Rittenhouse zaak

Groot succes voor de 2nd Amendment. Het recht op zelfverdediging. De Rittenhouse zaak had alle kenmerken van een schisma tussen de democratische staten en de republikeinse staten. Het had Amerika kunnen opsplitsen.

De Rechter en de Jury lieten zich niet beinvloeden door de corrupt Media en Woke communisten die hen allen bedreigden en zelfs in auto’s achtervolgden. Het ging hier om het recht van zelfverdediging en het recht in Amerika om een wapen te dragen. Beide moesten zich laten beveiligen.

Soros had met veel geld Woke democraten gekozen gekregen als aanklagers en die maakten een zooitje van de Rittenhouse zaak door getuigen tegen Rittenhouse om te kopen en tegen hem te getuigen. Dit kwam allemaal naar buiten in deze rechtszaak. Soros wilde deze zaak gebruiken om wapens in Amerika verboden te krijgen en de 2nd Amendment wet uit 1776 te vernietigen. Niet de eerste keer.

Gedurende de BLM rellen en brandstichting in Kenosha was Rittenhouse, een zeventien jarige, die daar aanwezig was als vrijwillige bewaker. Twee BLM-ers gingen bewapend met handvuur wapens achter Rittenhouse aan en hij rende voor zijn leven maar werd ingehaald en verdedigde zichzelf met zijn geweer. Door een wonder was Rittenhouse net iets betere schutter dan BLM.

De links radicalen hadden hem al veroordeeld als moordenaar. Rittenhouse werd vandaag op alle fronten vrijgesproken. In zo’n zaak zijn er alleen maar verliezers omdat er doden zijn gevallen. Een van de BLM-ers was een veroordeelde pedofiel. De ander een beroeps relnicht.

Maar om deze zaak te misbruiken om zelfverdedigings wapens verboden te krijgen was een schandaal. Democraten zoeken al jaren naar een methode om van het recht om wapens te dragen af te komen. Dat zal nu wel stilvallen want men zal simpelweg naar deze zaak verwijzen.

In Europa en Australië zijn wapens ter zelfverdediging al verboden wat de bevolking kwetsbaar maakt zoals nu als Overheden crimineel fascist worden en het land verpatsen met de bewoners erin aan de hoogste medische bieder die proefkonijnen zoekt voor hun gifspuit en van deur naar deur willen gaan om je te dwingen hun gifmengsel te laten injecteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *