Covid19 SARS-CoV2 was al in 2016 in vivo en in vitro getest op muizen

Covid19 SARS-CoV2 was al in 2016 in vivo en in vitro getest op muizen

De chimeric pathogen Covid19 werd al in 2016 in vitro en in vivo getest op muizen. Uit deze onderzoeken bleek SARS-CoV2 Covid19 hoog infectieus m.b.t. mensen. Als het hoofd van de amerikaanse NiAID, Tony Fauci in Januari 2017 publiek maakte dat er gedurende de Trump admin een pandemie zou uitbreken dan had hij zeker voorkennis. Hoe wist hij dat? Fauci zijn NiAID financierde Covid19!

GPMB, (global preparedness Monitoring Board) gerund door directeur Victor Dhzou is onderdeel van de WHO en zogenaamd onafhankelijk terwijl als je naar de namen kijkt van de raad van bestuur duiken daar bekende namen op als Sigrid Kaag als een van de board members. Zo ook Anthony Fauci en lui van de Britse Welcome Trust. Een katvanger organisatie voor big Pharma. Victor Dzhou is ook lid van de raad van bestuur van Duke Uni. Hij is ook adviseur in de WEF.

Alle minister presidenten actief in de EU landen en Commissie hoofd Von der Leyen hebben via video hun slaafse medewerking toegezegd aan de uitrol van het virus. Dzhou had geeist dat de enige reactie op de pandemie een vaccin is beschreven in de GPMB documenten. Geen andere geneesmiddelen mogen worden toegepast. Uitsluitend en alleen het vaccin zou moeten worden uitgerold.

Dr. Baric, de vader van Covid19, kondigde in 2016 aan dat als dit virus wordt losgelaten dan volgen investeerders vanzelf als ze winst zien. Dit is feitelijk een mafia en protectie racket. Amazing Polly in haar podcast op YouTube had dit al in Mei 2020 op YouTube gezet en deze conclusie getrokken.

Dit is een voorgekookt plandemie voor het uitroeien van de mensheid. Het verspreiden van een biowapen is een strafbaar feit. Ik had hier al eerder over geschreven.

Het NiAID heeft 21 licenties uitgegeven aan pharmaceuten. Wie zijn die andere 16? Pfizer, Moderna, Astra en J&J weten we.

Wat nog niet bekend was is dat Covid19 in 2016 al klaar was en getest werd op muizen om te bezien hoe effectief het tegen mensen zou kunnen zijn. Het is dus niet ontsnapt uit Wuhan.

Het biowapen Covid19 is met mRNA om de Spike te produceren in de gifspuit opgenomen. De pandemie in Februari 2020 was dus een puur propaganda circus om angst te zaaien. Er was geen virus. Het Covid19 vaccin is het virus. Mogelijk zat het virus ook al in griep vaccins in 2019.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *