EU Commissie en Soros runnen de lockdowns!

EU Commissie en Soros runnen de lockdowns!

Kanselier Sebastian Kurtz was vanwege corruptie van het podium verdreven. Ik was geen fan van Kurtz maar hij was soms kritisch over de Brussels burocrats. Daar houden de ongekozen burocraten niet van dus werd een media hype gestart tegen Kurtz. We zagen dit ook al tegen Tsipras en Berlusconi.

Italië en Oostenrijk hebben nu een ongekozen Brusselse burocraat als minister president. Draghi oud bankier Goldmann Sachs en Kanselier Schallenberg is diplomaat en kleinzoon van een zwitsers bankiers familie. Schallenberg is officieel zwitser en een graaf. Verkiezingen doen we niet meer aan. Beide zijn ongekozen.

Goldmann Sachs. U weet wel die Wallstreet bankiers die een krediet wissel deden om Griekenland ook mee te kunnen te laten doen met de euro. GS nam tijdelijk de schuldpositie over van de Grieken.

De lockdowns komen niet van de W.H.O. af want Tedros heeft al gezegd lockdowns hebben geen nut. Enkele dagen na een bezoek ronde van Soros zoon (vriendje van Kurz en Rutte) aan Schallenberg én Kurz stellen deze de lockdown in. Ook Tjechië, Slovenië hebben mogelijk ook een Soros bezoekje gehad en stellen ook de lockdown in. Maak je borst maar nat. Tien tegen een dat Merkel en Rutte ook bezoek hebben gehad.

Duitsland gaat ook volgen. Lockdowns hebben meer van doen met Soros CO2 agenda dan met een virus. Je kunt geen virussen stoppen door mensen thuis op te sluiten.

De kans dat je elkaar aansteekt thuis is veel groter dan buiten of in de winkels. Logica is al afwezig sinds het begin van deze Covid waanzin in maart 2020.

Deze hele lockdown drive komt volgens mij van de Europese Commissie en Keizer ‘philantroop’ Soros. Die willen u hun groene gekte opleggen aan de europese bevolking. Ze willen olie, gas, nucleaire energie afschaffen ten voordele van wind en zon. Weten de burocraten veel dat pompen exact 50Hz nodig hebben. Dat kan wind en zon niet leveren. Brusselse burocraten hebben niets met de economie. Ook windturbines hebben olie nodig anders vliegen ze in de brand.

Dat hele groene economie plan is gedoemd te mislukken net als alles wat ze daar verzinnen.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Wat zijn het eigenlijk toch nog kleine kinderen. Ze lopen te knoeien met het milieu en met de levens van mensen, maar hebben totaal niet in de gaten dat wat ze willen helemaal niet mogelijk is. Zonder CO2 kan de aarde niet bestaan en ook deze idioten niet! Het zal mij benieuwen hoe ver ze dit keer zullen gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *