Genoeg kritische massa heeft nu wel begrepen dat het niet om een virus gaat

Genoeg kritische massa heeft nu wel begrepen dat het niet om een virus gaat

Er zijn nu wel genoeg mensen wakker geworden die nu begrijpen dat de Rockefeller Lockstep door Rutte en Co wordt uitgevoerd. Als Rutte en Grapperhaus denken dat ze met geweld geweld kunnen stoppen zoals in Rotterdam dan hebben ze geen nota van de geschiedenis genomen.

Tijdens een demonstratie op Het Plein in Den Haag in April 2020, vroegen mede demonstranten waar de Agenda van Rutte, Soros en de Brusselse burcraten tot leidt. Ik zei dat ik moest denken aan de Gebroeders De Wit. De ene was Minister-President en de andere de Minister van Financiën.

Via vlugschriften verspreid via de beurtvaart varend in de kanalen (de vroegere sociale media) wist al snel een kritische massa te ontstaan die de schuld van hun ellende focusten op de Gebroeders De Wit. De rest is geschiedenis. Het liep niet goed af met de Gebroeders.

De propaganda media probeerden de onrust op vrijdag avond af te schuiven op enkele rellenschoppers maar dat was wel erg kort door de bocht. Het ging om een groot protest. Er waren meer dan enkele aanwezig is te zien op youtube video’s. De Rotterdamse politie verklaarde achteraf nog nooit zulk geweld te hebben meegemaakt. Dit wordt alleen nog maar erger als Rutte en DeJonge doorgaan op deze weg.

De jongeren hebben niets te verliezen. Ze zijn door het enige dat groeit in onze economie, de huizenprijzen bubbel gecreerd door DeNederlandseBank en de Staat, gedwongen thuis te blijven wonen op hun dertigste. Er is een crisis in de huizenmarkt. Er is geen doorstroming en de prijzen blijven maar stijgen wat in werkelijkheid inflatie is die vervolgens niet meegerekend wordt door de cijfer goochelaars van de Staat. Het CookingBookS. De toekomst van deze jongeren is niet rooskleurig.

Stagnatie Rutte heeft niet alleen de IC’s niet uitgebreid hij doet ook niets aan betaalbare huizen bouw. Dat is tegen zijn CO2 beleid. Alle maatregelen die Rutte verzint hebben betrekking tot de agenda ‘in 2030 bezit je niets en je zult (on)gelukkig zijn’ en zijn Soros CO2 fetish waar hij wel miljarden in gaat steken.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Er waren trouwens ook weer romeo’s aanwezig tijdens de rellen in Rotterdam. Er lange opgestapelde stenen klaar om mee te gaan gooien en de bekende groep werd weer gesignaleerd door mensen die alles filmen en weten waar ze op moeten letten! Zij zijn begonnen met stenen gooien naar de politie en vuurwerk afsteken! Je kunt het exact zien op een videofilmpje wat ik op facebook heb gezien vandaag! Ook heb ik gezien dat deze groep klaar stond in een zijstraat om te beginnen met onruststoken. Dit is de manier van de burgerbewaarders die rust willen hebben om de agenda van Rutte te blijven volgen! Ze worden er per slot van rekening voor betaald…dus tja!!!!

    comments user
    admin

    Dat van die stenen die klaar stonden is typisch de geliefde methode van Soros en de biljonair Bloomberg (eigenaar van Bloomberg financial TV) Die stenen gebeurde ook bij de BLM rellen in Portland ea steden. Ik heb de naam van die stenen firma nagetrokken en die bleek recent verkocht aan Bloomberg te zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *