Soros heeft de opdracht gegeven. Iedereen moet verplicht ‘gevaccineerd’

Soros heeft de opdracht gegeven. Iedereen moet verplicht ‘gevaccineerd’

Ik was niet de enige die vermoedde dat Soros in Wenen was om de premier aldaar, Schallenberg, opdracht te geven om de lockdown en verplichte vaccinatie af te kondigen. Oostenrijk wordt het voorbeeld van alle ander EU landen.

Soros is de zetbaas voor de Centrale Banken eigenaars (Rothschilds) in de EU. De Centrale Banken lopen op hun laatste benen en een Weimar Republiek dreigt met hyper inflatie doordat ze al 15 jaar geld printen als confetti en geven aan lui als Soros maar ook aan failliete zombiebank als DeutscheBank. Dit kan je een tijd doen maar uiteindelijk komt een keer de rekening en die is nu aanstaande. Als er geen alternatief komt zijn de Rothschilds ook failliet. Ze hebben al uw geld en al uw eigendommen hard nodig ergo TheGreatReset.

Om de euro te vervangen door de CBDC moet iedereen aan de vaccinatie en het bijbehorende paspoort en er is haast. Via het paspoort willen ze een nieuw betaal systeem invoeren.

Ik denk dat Ruttte en DeJonge niet al te lang zullen wachten om ook hier verplichte ‘vaccinatie’ af te kondigen nu het sinistere duo ‘wetten’ per persconferentie uitvaardigt zoals men in fascistische landen gewend is. Het blijft oekaze per persconferentie. Een non starter in de Jure.

Vele met mij zullen zich nooit laten injecteren met een expirimenteel synthetisch genetische manipulatie therapy van bedenkelijke origine dat je DNA verandert, je immuniteit uitschakelt en dat sterilisatie beoogt en hart/orgaan falen hersenbloedingen, samenklonteren van je bloedplaatjes, thrombose in je longen veroorzaakt en dat voor wat de WHO zegt niet meer is dan een symptoom bestrijder (of pijnstiller als asperine) dat alleen een nood toestemming heeft van de EMA en waarvan de slachtoffers die het wel genomen hebben inmiddels op het kerkhof of op de IC’s liggen met ADE (antibody dependend enhancement= je immuun systeem kapot) als direct gevolg van de gifspuit.

Tevens kun je de kosten van zorg en hulp in de huishouding als je bovenstaande ‘bijwerkingen’ krijgt niet verhalen op de pharmaceuten gifspuiters want zij zijn niet verwantwoordelijk te houden voor hun ‘symptoom bestrijder’.

Hier is de dialectic, tegen de ongevaccineerden zeggen ze de vaccins zijn veilig en effectief maar tegen diegene die beide al genomen hebben zeggen ze deze vaccins die je gehad hebt zijn niet goed meer en je moet nu de veilig en effectieve booster nemen. Hoe kan je hier nog steeds schaap in blijven. Het is toch overduidelijk? Het is een oorlog tegen de mensheid.

DeJonge mag dan wel zeggen dan kunnen jullie de Staat aanklagen over de ‘fricandel’ maar daar zijn de slachtoffers van de mexicaanse griep injectie al tien jaar mee bezig. En ook de Staat is failliet.

Het Rutte regime mag dan wel een regeerakkoord hebben gebrouwen maar Rutte nr zoveel zal het net als de vorige keren niet lang volhouden en weer demissionair worden. Met Rutte als premier leugenaar kun je niet regeren.

Net zo min dat de familie van een patient van de rechter kan eisen dat de rechter het ziekenhuis opdracht geeft dat artsen Ivermectine moeten voorschrijven aan de patient kan de Staat niet van de rechter eisen dat deze de gedaagde verplicht om zich te laten inspuiten met een expirimenteel nood authorisatie gentherapy (geen vaccin) injectie, een commercieel product, terwijl deze gedaagde gezond is.

Wat gebeurde nou eigenlijk in Rotterdam? De landelijke propagandabladen hadden het over hooligens maar gaven niet aan waarom ze waren gaan ‘rellen’. De sociale media liegen niet en gaven bericht wat er werkelijk aan de hand was en ook de buitenlandse media berichtte over Rotterdam.

Het waren Covid protesten tegen de vroege avondsluiting van de Horeca en Stadion verboden. Er waren niet alleen protesten in Rotterdam maar ook in Bunschoten, Arnhem, Urk en elders. Voetbal fans uitten hun ongenoegen dat dansen met Janssen één grote leugen was.

1G, 2G, 3G het is allemaal bullshit net als zwart, rood, geel, oranje of groen. Genezen van Covid is denk ik ondertussen iedereen wel maar dat wordt niet erkend want je eigen immuun systeem wordt niet geacht te bestaan en dit leren ook de aspirant arts studenten in de door Rockefeller gefinancierde medische universiteiten.

Wat Bill Gates doet in Amerika doet Soros in Europa.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Het is wat dit betreft te hopen dat het niet nog verder gaat. Er wordt nu volop geprotesteerd in Oostenrijk en daar is de politie ook tegen deze maatregelen en lopen met de demonstranten mee. Prachtige filmpjes om te kijken op facebook ongevaccineerden….

    comments user
    admin

    Het is pure fascisme. Niet vreemd in een land als Oostenrijk. Nooit gestraft voor de misdaden in WW2.Twee dagen voor de afkondiging was Alex Soros op bezoek in Wenen. Hij ontmoette Kurz en Schallenberg. Daarna kondigde Schallenberg verplichte inenting met een Biowapen af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *