Komt er een corruptie zaak of ander schandaal naar buiten over Mark Rutte?

Komt er een corruptie zaak of ander schandaal naar buiten over Mark Rutte?

Mark Rutte lijkt het maar niet te begrijpen dat de partijen hem niet meer lusten maar veel belangrijker ik denk dat Soros Mark ook niet meer lust. Gaan we een herhaling zien wat er met Sebastian Kurz is gebeurt en wat te gebeuren staat met de Poolse premier Morawiecki?

Soros is bezig om alle premiers die het niet 100% eens zijn met hem te verwijderen van hun posities. Ik was geen fan van Kurz maar hij ging niet akkoord met alle oekazes uit Brussel. Zelfde geldt voor Morawiecki. Ondanks dat Rutte 95% van de Soros oekazes uitvoert heeft hij wel de scherpe kantjes eraf gehaald als deels lockdown, korte avondklok, mondmaskers af in Juni terwijl de rest van de EU de mondluiers in stand lieten de hele zomer.

Rutte heeft nu een regeer akkoord gefabriekt maar het zou mij niet verbazen als er een schandaal naar buiten komt zodat hij gedwongen moet aftreden. We gaan het zien.

2 REACTIES

comments user
admin

Ze zijn bang aan het worden Rutte en DeJonge. Dit is groter dan henzelf. Beide getraind in het klasje Young Global Leaders van Klaus Schwab, in hoe TheGreatReset door te voeren. Ook Merkel, Macron, Johnson en Gates hebben dit klasje gevolgd.

comments user
Quality Manager

Ik ben heel erg benieuwd! Zal met spanning deze soap volgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.