Na de winter is iedereen gevaccineerd, hersteld of dood – Jens Spahn.

Na de winter is iedereen gevaccineerd, hersteld of dood – Jens Spahn.

De Duitse minister van volksgezondheid Spahn verklaarde bovenstaande vandaag. Ze hebben het over het aantal ‘besmettingen’ gemeten met een test die geen virus kan meten. Ze zijn duidelijk in paniek dat hun woorden spelletje uitkomt.

Wie is Jens Spahn? Spahn was voorheen een bankier en werkte voor de ECB. De perfecte opleiding voor een job als gezondheids minister lijkt mij. Cijfers gaan voor genezing, hoe toepasselijk.

Ik wil wel wedden met Jens Spahn dat de meesten die dood zullen zijn aan het einde van de winter de gevaccineerden zullen zijn en niet de ongevaccineerden.

Kijk in de grafiek hoe de landen met de hoogste ‘vaccinatie’ aantallen de meeste ‘besmettingen’ hebben en vergelijk dit met het land met de minste ‘besmettingen’… Zweden (SK). Als dit niet bewijst dat politici op de stoel van de dokter zijn gaan zitten en als kwakzalvers opereren dan is mijn naam Haas.

De gevaccineerden hebben inderdaad 2x meer kans op overlijden dan de ongevaccineerden. De politici weten dit maar spelen dommetje. Oostenrijk is omcirkelt. Nederland is onder gemiddeld net als Belgie en kijk eens naar Duitsland.

Ondertussen downunder in Australië zijn ze al NoordKorea voorbij gestreefd. Het leger is begonnen mensen, die positief zijn gemeten met een meting die geen virus kan meten, aan het opsluiten in concentratiekampen. Mensen mogen ook niet meer naar buiten of naar de supermarkt voor eten en drinken.

Het Aussie leger gaf al geen beste indruk in de strijd tegen het Japanse Leger, zij veloren elke slag zelfs tegen de Turken, en ook nu weer hebben ze psychopaten in de top van het leger geinstalleerd.

Het is genocide op grote schaal door een beperkt aantal losgeslagen ontpopte nazis. Het is hooivork tijd. Australiërs koop een hooivork en ga protesteren nu het nog kan en haal die losgelagen nazis achter hun fascist buro vandaan.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Tja dezelfde idioten hebben wij hier. Neem alleen maar Rutte en de Jonge en Grappenhaus. Zij hebben inmiddels het leger ingeschakeld voor het bestrijden van de demonstraties tegen de maatregelen van dit demissionaire kabinet! Zij noemen het rellen, wij noemen het demonstraties. Ben benieuwd hoever het leger zal gaan. Tot nu toe wilden ze er niets van weten, aangezien ze aangesteld zijn om de burgers te redden en te beschermen niet om te vernietigen!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *