Interview met Dr. Wolfgang Wodarg onthult de Covid hoax. Geen virus, wel een mafia profijt racket

Interview met Dr. Wolfgang Wodarg onthult de Covid hoax. Geen virus, wel een mafia profijt racket

Indrukwekkend interview met arts Dr. Wolfgang Wodarg. Hij was niet alleen longarts en internist maar ook lid van de Bundestag voor de SPD. Dr. Wodarg is nu gepensioneerd maar maakt deel uit van de Nuernberg2 Commisie onder leiding van advocaat Reinier Fullmich. Het interview zelf helemaal onderaan. Een verkorte beschrijving hieronder.

Het biowapen uit Wuhan en Chappel Hill waren gemaakt om vaccines te kunnen verkopen. De ‘vaccines’ waren niet gemaakt voor het virus maar het virus was gemaakt voor het mRNA dat al 15 jaar op de plank lag!

Het door en door corrupte WHO is de meester achter de Covid scam. Zij wijzigden in 2009 zowel de definitie van vaccins als de definitie van een pandemie. Het aantal doden was ineens geen criterium meer. Ze konden nu zelf bepalen wanneer er een pandemie is.

Het was de WHO die investeerders uitnodigden als Gates Foundation en Welcome Trust meer dan tien jaar geleden, om te investeren in dit mRNA. Pharma moet iedere keer weer nieuwe vaccins creëeren voor hun bestaansrecht. Zonder nieuwe vaccins verkopen gaan ze failliet.

Dit is de reden dat de amerikaanse NiAID onderzoek financierden met miljoenen belastinggeld om nieuwe schadelijker virussen te creëeren zogenaamd ‘gain of function’ (aggresiever maken van virussen). Met nieuwe virussen kan big Pharma hun vaccins dirty business voortzetten.


Dat is de enige reden voor ‘gain of function’ oftewel Biowapen onderzoek dat overigens verboden is maar iedereen doet het. Politici kunnen dit niet vatten.

De WHO, hun investeerders, de NiAID en NiH creëeren aan de lopende band Biowapens zodat Pharma veel geld kan verdienen. De oude media en sociale media zijn ook investeerders in deze scam en gooien iedereen met een andere mening van hun platforms.

De trials waren gedaan puur om besmettingen te verkleinen onder gevaccineerden. Het mRNA creëert de toxische spike die in de bloed circulatie terecht komt. Ons immuun systeem is gewend virussen en toxische elementen via de luchtwegen binnen te krijgen niet om het in de bloedbaan tegen te komen.
Dat is de reden waarom het immuun systeem zo heftig reageert. Het is niet gewend om virussen en toxische stoffen rechtstreeks in de bloedbaan ingespoten te krijgen.

Dit is de oorzaak van de cytokine storm en ADE. Als er straks weer een nieuw virus komt dan weet het immuun systeem niet meer hoe te reageren omdat het nog steeds bezig is de spike op te ruimen.

In de trials werd puur gekeken naar PCR test positieven vermindering. Er is niet naar Covid19 bescherming gekeken. De testgroep kwam lager uit in de PCR test dan de placebo groep en dit was opzet. Daarom schreef Moderna in hun presentatie voor noodtoestemming dat ‘wij geloven dat ons vaccin beschermt tegen Covid19’. (maar wij hebben het niet onderzocht)! De WHO Tedros vertelde Bolsenaro dat het niet beschermd maar een symptoom bestrijder is.

Niemand heeft de mRNA injectie nodig. Ons immuun systeem is mans genoeg. Het is nodig om big Pharma en hun investeerders te spekken. Maar big Pharma heeft u wel nodig voor expirimenten voor toekomstige producten en die hebben E dankzij de nood toestemming. Geen toezicht, geen toxische studie, het interesseert ze geen mallemoer of u eraan dood gaat of levenslang verlamd bent.

Moderna hun slogan Software for Live is puur marketing en is niet echt dan je wijs maken dat je steeds updates (boosters) als in oude Microsoft computers moet accepteren. Ik heb nog nooit een beveiligings update gehad op mijn Apple of Android, wel software updates.

De Covid pandemie is in werkelijkheid een marketing truck gecreëert om big Pharma omzet te geven. Het was een PCR pandemie. Niets van doen met een virus.

Er was geen ethische toezicht commissie, geen test of de mRNA vector injecties wel werken tegen Covid19, geen review board, geen peer reviewed studie, geen toxische analyse, geen dierproeven dan in China met fretten.

Het mRNA lag al 15 jaar op de plank en men dacht dat de mexicaanse griep virus de gelegenheid was om nieuwe vaccins te verkopen. Het verklaart waarom Ab Osterhaus de fles opentrok toen de Staat de mexicaanse griep vaccins bestelden. Het was o.a. Dr. Wodarg die ingreep en het Europees verbood. Toch werden vele in De Kuip geprikt tot hun ongeluk.

Het Biowapen is gemaakt in Wuhan maar enkele betrokkenen en aantallen oude mensen aan het einde van hun leven (Bergamo en Teheran) met onderliggend ernstig lijden of gewoon ouderdom en kwetsbaarheid zijn er aan overleden.

Meeste mensen waren al immuun tegen SARS-COV1 dat 80% overeen komt met Covid19 oftewel SARS-COV2 oftewel het Biowapen uit Wuhan. Dit voorkwam dat de leugenaars (miljoenen doden) in de medische wereld ongelijk kregen.
De slachting in NewYork was veroorzaakt door bewust zwakke ouderen met griep in verzorgingshuizen op te laten nemen en dit te verplichten. Dit creëerde een hoop griep gevallen nu genoemd Covid doden.

De RT-PCR test zoekt naar 1 woord van enkele letters in de sequence van SARS-COV1 uit 2003. Alleen een klein fragment is voldoende. Wat het heeft gevonden heeft niets met virussen van doen.

Het is een woord en letters die vaak voorkomen in allerlei griep corona virussen. Daarom verdween de griep van het toneel. Net als in vele boeken worden dezelfde letters en woorden gebruikt. Zodra de PCR test op deze woorden en letters zoekt dan zijn alle boeken ooit geschreven, ook positief. Volgens de uitvinder Kary Mullis kan de PCR test geen ‘besmettingen’ meten.

‘Je kunt niet vaccineren tegen een test’. Het is een pandemie van de PCR test.

In feite heeft Dr. Christian Drosten van het Charité hospitaal in Berlijn deze sequence op zijn computer gemaakt om zoveel mogelijk mensen positief te laten zijn. Om zijn creatie te testen stuurde hij het in januari 2020 naar Wuhan (vertelde nooit aan wie) en die rapporteerden terug ja het is positief op ons Biowapen virus. Zodoende wist Drosten dat zijn creatie het beoogde zou kunnen doen, angst zaaien, vaccinatie dwang via propaganda en verkoop vaccins gegarandeerd wereldwijd. In werkelijkheid crimineel.

De instituten Robert Koch en Paul Ehrlich zagen in hun eigen tests die ze toonden aan Wodarg en Bakhdi hoe toxisch de spike is maar ze hielden hun mond, gaven toestemming voor de gifspuit maar zeiden niets en publique omdat ze waren bang waren ontslagen te worden. Je baan houden terwijl mensen sterven door de injectie is satanisch.

De corrupte WHO maakte dit de gouden standaard in de RT-PCR test wereldwijd, tot januari 2021.

Dit alles is een medische staatsgreep uitgevoerd door politici en medische authoriteiten om geld te verdienen over de ruggen van de gevaccineerden. Je hoeft niet iedereen om te kopen. Alleen de leiding van het bedrijf, de leider van het land, Macron, Merkel, Kurz of Rutte. Miljarden belastinggeld is door regeringen betaald voor dit Monster van Frankenstein.

Dit was niet de eerste poging.

https://rumble.com/vnwzlh-wolfgang-wodarg-full-interview-planet-lockdown.html

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *