Covid19 gaat voorlopig niet weg. Covid is de nieuwe cashcow

Covid19 gaat voorlopig niet weg. Covid is de nieuwe cashcow

Het Biowapen uit Wuhan was de kickstart voor een splinternieuwe business on dik geld te verdienen. Dit is de reden voor de verplichtte vaccinatie. Verplichte vaccinatie is om geld verdienen en niet om een virus. Het virus bestaat niet maar een biowapen wel. Dat biowapen zit in de gifspuit. Miljarden en in tien jaar triljoenen te verdienen in elk half jaar boosters voor 8 miljard aardbewoners. Het is als het verkopen van een brug die niet van de verkoper is.

Was 9/11 over geld verdienen door verzekeraars uit te melken (de eigenaar van de twin towers kreeg de schade 2x! uitbetaald) de gifspuit is om landen uit te melken door hun bewoners te vergiftigen. Spek op de kat binden. De makers zijn niet aansprakelijk omdat het geen vaccin is. Het is een genen manipulatie.

De politici vullen hun zakken en nemen de gifspuit niet maar omdat iedereen in de club (politici, medische toezichthouders, pharma en gekochte artsen)

Comirnaty was recentelijk goedgekeurd door de toezichthouder maar zo heette de expirimentele gifspuit ook. Het is een woordspelletje. Hiermee worden de artsen voor de gek gehouden want ze Pfizer zegt tegen de artsen dit was de goedgekeurde en tegen de rechter zeggen ze nee dit is de expirimentele spuit met noodtoestemming. Dit laatste is voor risico van de ontvanger.

De in de scam betrokken politieke en medische personen vullen hun zakken en de rest wordt middels de oude en nieuwe media (die ook geinvesteerd hebben hierin) voorgelogen met veilig en effectief.

Dit is de reden waarom gifspuit schade wordt onderdrukt. Ook de bijwerkingen websites worden regelmatig meldingen gewist om de schade laag te houden. Iedereen in de mafia racket loopt binnen. De politici kopen de gifspuiten met belasting geld en krijgen een cashback via de pharmaceuten. Afhankelijk van belangrijkheid de hoogte ervan.

Miljoenen in cashbacks naar de betrokkenen. Krijgen Rutte, DeJonge, Kaag, Gommers, Van Dissel betaald? Ik weet het niet maar voor niks gaat de zon op. Zwitserse bankrekeningen zijn niet meer geheim dus men zou de geldstroom van pharma naar deze mensen moeten kunnen volgen indien dat het geval is.

De betrokkenen hielden generieke medicijnen achter die in het verleden succesvol gebruikt werd tegen een ander biowapen SARS-CoV1 in 2003. De reden was om het biowapen meer tijd te geven. Gebruik van Ivermectine zou een eind hebben gemaakt aan deze financiele medische malversatie.

Dit moet gestopt worden met alle mogelijke middelen. Al deze mensen zouden vervolgd moeten worden voor moord met voorbedachte rade middels gebruik van een voor dit doel gemaakt biowapen. Het is diabolisch.

Het is niet onmogelijk dat deze ‘nieuwe industrie’ de oude honderdjarige Agenda van depopulatie en invoering van een communist technocratie versneld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.