Iemand morrelt aan je deur en beschuldigd de bewoner dat die zich beschermt tegen inbraak

Iemand morrelt aan je deur en beschuldigd de bewoner dat die zich beschermt tegen inbraak

De propaganda pers in alle NAVO landen beschuldigen Rusland dat het zich bewapend en maatregelen neemt tegen NAVO troepen aan hun grens, op 12 kilometer van de Russische grens vliegende NAVO bommenwerpers geschikt voor het bezorgen van atoombommen.

De nederlandse admiraal, hoofd van de marine, zei onlangs dat China geen vijand is van de NAVO maar Rusland is wel onze vijand. Vergelijkbare militairen in Duitsland en Frankrijk zeggen hetzelfde en waarschuwen Moskou geen verdediging te organiseren terwijl nederlandse militairen in Litouwen vogels kijken over de Russische grens. Amerikanen zitten in Polen, Roemenië en Ukraïne. Afghanistan is afgevallen na terugtrekking omdat de Taliban te sterk voor ze waren. De Taliban! Een kleine groep moslims neaderthalers.

Voor elk nadenkend mens met enige grijze massa tussen de oren lijken de NAVO acties aan de hekken van Rusland niets anders dan voorbereidingen tot een oorlog met Rusland. Recente berichten in Washington gaan over het sturen van atoomwapens naar de grens met Rusland. De atoom bommen werpers vliegen daar al dus de kernwapens zijn daar al.

De 1% globalisten zijn door Putin uit Christelijk Rusland geknikkert en Putin zei ook al nee tegen Klaus Schwab. De globalisten willen de Russen een lesje leren en het land beroven van zijn grondstoffen maar Rusland moet als eerste aanvallen wat Putin weigert te doen.

De Russen hebben een andere kaart in hun mouw. Russen succesvol testen onlangs raketten die laagvliegende satellieten kan vernietigen. Om precies te zijn, 23 GPS satellieten die NAVO blind zullen maken nadat ze vernietigd zijn. Geen NAVO schip, geen tank, geen leger zal ook maar iets meer kunnen doen.

Daarnaast zal één EMP raket boven Amerika een einde maken aan alle electronische apparatuur en de VS terugbrengen naar de tijd van de Indianen waar men vocht met pijl en boog.

Putin en zijn entourage weten dat ze maar één kans krijgen. De Bijbel zegt daarover het verbrijzelen van de kop van de slang.

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

Ik vind het helemaal niets deze oorlog, maar ben bang dat er niet veel anders op zit. Ik geef Putin groot gelijk! Zeker voor wat betreft de satellieten. Van mij mag het hoor! Vernietig ze maar allemaal!!!

    comments user
    admin

    er is andere geen keuze. globalisten van de WEF zullen als alles faalt een oorlog starten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.