Dansen op de Covid Vulkaan

Dansen op de Covid Vulkaan

Deze politici, getraind in de klasjes van Klaus Schwab, hebben schijt aan hun eigen landgenoten. Terwijl de oostenrijkers verplicht moeten worden gevaccineerd, ongevaccineerden en gevaccineerden thuis opgesloten zijn vieren de premier en de president ongeluierd, ongevaccineerd feest.

Het doet mij denken aan een boek geschreven door oorlogsverslaggevers over de eerste dagen van de Tweede Wereldoorlog in Bandoeng en Singapore. Terwijl de snel oprukkende Jappen voor de deur staan viert de militaire staf en burocraten feest met de laatste flessen drank beschikbaar in het luxe Hotel Homan in Bandoeng en luxe Raffles hotel in Singapore.

Ze weten dat het uiteindelijk slecht voor hen gaat aflopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.