Verwacht de Covid propanda naar de hoogste versnelling te gaan.

Verwacht de Covid propanda naar de hoogste versnelling te gaan.

De nieuwe onwelkome? gast is aangekomen in Europa en op Schiphol. De NU of ook wel Botswana variant genoemd. Het is weer meer van hetzelfde of ze hebben nu echt een dodelijk virus los gelaten. Het bleek meer van hetzelfde. De beruchte Imperial College is de bron van de nieuwste loot aan de Covid hoax boom.

Dit beruchte instituut van beruchte professor Neil (dikke duim) Ferguson verzon de lockdown en voorspelde miljoenen doden. Nope, het was allemaal gelogen. Ook deze variant is gelogen.

Opvolger van Dr. Mengele, Dr Fauci van de NiAID, beloofde dit al jaren geleden en zijn persoonlijke bankier Bill Gates heeft hier ook al over gesproken. Ik had dit nieuwe biowapen en/of oorlog al vorig najaar verwacht maar de PCR test kwam ervoor in de plaats.

De enige reden dat ze deze optie willen gebruiken is het feit dat ze in een doodlopende straat bevinden en ze moeten door de laatste muur van verzet heenbreken om de ongevaccineerden zover te krijgen dat ze zich laten inspuiten met de thrombosegifspuit. De PCR test en de variante hoax heeft ze niet kunnen overtuigen. De Agenda is iedereen gevaccineerd te krijgen.

Het nivo van hun dreigementen zal alle grensen van het toelaatbare overschrijden. Het is oorlog tegen de eigen burgers.

De schot voor de boeg waarschuwing kwam van de Duits gezondheids minister Jens Spahn, een bankier, of je laat je vaccineren, of je bent genezen of je bent dood in drie maanden tijds.

Deze gekken zijn serieus. Ze gaan tot het gaatje en wereldwijd. Spannende tijden komen eraan. Dit is nooit eerder vertoond met uitzondering van de Jesuiet Inquisitie tegen protestanten. Sterven voor je vrijheid en rechten is niet het ergste wat je kan overkomen als mens. Iedereen gaat een keer dood.

Lever nooit je ziel uit aan de Duivel. Je hoeft alleen maar te kijken naar die lui die dat wel gedaan hebt en dat het je in een Zombi verandert en alle leven uit je zuigt.

2 REACTIES

comments user
Qualitymanager

We zitten voor wat betreft deze idioten in de laatste fase van deze “wedstrijd” voor de gifspuit. Ben erg benieuwd wat er nu weer gaat gebeuren…..je moet er maar de humor van inzien….

    comments user
    admin

    vaccine dwang en opsluiting in covid kampen is de laatste strohalm. Ze waren wijsgemaakt dat de propaganda het werk zou doen mensen te overtuigen middels angst

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.