Van flatten the curve naar concentratiekamp

Van flatten the curve naar concentratiekamp

Australië is onderweg naar een fascist Hitleresk staat. In maart 2020 was het nog geef ons twee maanden to flatten the curve en daarna neem de gifspuit en je kunt je gewone leven weer oppakken naar neem de booster elk half jaar tot nu opgesloten in een concentratiekamp met heuse militaire bewakers.

Het gaat bergafwaarts met Australië. De WEF getrainde politici gedragen zich als Kim Jung Un on steriods.

Laatst meer dan 1 miljoen Australiërs protesterend op straat. I.p.v. de tirannieke dictators als chairman Dan met zijn allen te arresteren en in het cachot te gooien blijven ze roepende op straat. Demonstraties zijn zinloos als we niet met zijn allen een burger arrest van de gekochte landverraders doorvoeren.

De globalisten zouden deze agenda nooit hebben gestart als ze niet zeker wisten dat ze alle betrokkenen, politici, editors van media, top rechters en medici op top posities hadden gekocht. Je hoeft niet iedereen te kopen. Alleen de mensen op sleutel posities is genoeg.

Aboriginals in de Noordwest zijn nog niet vergeten dat ze in de jaren vijftig ook opgesloten werden door de toenmalige Aussie regering. En nu komt het leger naar ze toe om ze geforceerd in te spuiten met Gates gifspuit.

Zodra de Aboriginals de Aussies zien aankomen vluchten ze de bossen in die ze als geen ander goed kennen. Kon je in de Filippijnen nog de keuze maken tussen kogel of de spuit, voor de aboriginals is vluchten de enige optie.

Wat nu gebeurt in Australië en Nieuw Zeeland ligt ook in de bedoeling om te exporteren naar Europa. In Engeland zijn al net zulke concentratiekampen gebouwd als in Australië en ook in Amerika onder Obama. Daar FEMA kampen genoemd. Iedereen die de eerste Simpson Movie heeft gezien weet wat ik bedoel.

Als we ons nu niet met man en macht verzetten krijgen wij van doen met een Pol Pot NoordKorea stijl bezetting door gestoorde WEF politici. Gelukkig willen onze militairen er (nog) niet aan, maar het vuur openen op een protest hoe georganiseerd ook is het begin van het einde.

In het Buitenland is met hoge verbazing gereageerd op dit politie geweld. Niet rubber zoals elders maar echte kogels!

2 REACTIES

comments user
admin

Ze verwachten een burgeroorlog. Zullen de militairen gaan schieten op hun oom, tante, neven en nichtjes?

comments user
Quality Manager

Jammer genoeg hebben van de week de militairen met de politie geoefend in het controleren van een demonstratie. Zelf noemen ze het graag rellen maar dat zijn het niet totdat de romeo’s er zich mee gaan bemoeien. Eerst hield het leger nog afstand maar dat wordt al minder. Er zijn al veel artsen en verpleegkundigen die nu de booster gaan geven……hoe triest is dit? Je zal maar in een demonstratie meelopen en je vader, broer of oom moet jou gaan aanhouden omdat je meeloopt in een demonstratie!!!!!! Vreselijk, deze tweedeling…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.