Washington is compleet van het padje af

Washington is compleet van het padje af

Secretary of State, oftewel Minister van Buitenlandse Zaken, de joodse zionist Blinken op visite in Letland ( een mini staatje dat zich bevrijdde van de SovjetUnie om zich vervolgens door Amerikanen te laten bezetten) maakte bekend vandaag dat hij zint op maatregelen tegen Rusland omdat…., nu komt het, Rusland in eigen land troepen verplaatst!

Ik volg de politiek in Amerika sinds de Nixon administratie, maar zo zout als dit heb ik het nog nooit gegeten. Blinken wil dat Putin zijn eigen Russische troepen in Rusland in de kazernes houdt? Rusland wordt al zwaar gesanctioneerd door de Amerikanen via SWIFT maar de Russen hebben daar geen last van omdat Amerika qua macht niets meer voorsteld. De hoogmoedigen in Washington is het volledig in de bol geslagen.

Het Biden regime is door massale stembiljetten fraude in het zadel geholpen dankzij de zionisten die Trump liever kwijt dan rijk wilden ondanks dat Trump zo’n beetje alles heeft gedaan voor Israel wat ze maar wilden, van Syrië tot Iran. Het hele kabinet van Biden bestaat uit joden van divers pluimage. Van crosdresser tot crazy Wokies. Als president Truman ooit zei: ‘als Jezus de joden niet kon plezieren hoe zou ik dat dan kunnen doen?

Nu ja, de zionisten wilden de atoombom en joodse wetenschappers als Opperheimer en Teller hebben ‘de bom’ gemaakt en de Christenen wonende in Hiroshima en Nagasaki hebben dit geweten en werden geofferd door de zionisten per atoombom aan Beelzebub.

Wokism oftwel het geloof te leven in een omgekeerde wereld, dromenland, zullen tot hun ontzetting stevig wakker worden geschud door de harde realiteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.