Boetes of cachot voor Oostenrijkers als ze de verplichte gifspuit weigeren

Boetes of cachot voor Oostenrijkers als ze de verplichte gifspuit weigeren

Oostenrijk is rap op weg om gevangenis heilstaat Noord Korea voorbij te streven. Oostenrijk is niet het eerste westerse ‘democratisch’ land dat Kim Jung Un voorbij streeft. Australië ging al voor.

Oostenrijkers die na 1 feb. ‘22 de gifprik niet hebben genomen zullen een boete krijgen van € 3600,-of gevangenis straf van 4 weken. Daarna verdubbelt de boete indien men nog steeds weigert. Dit staat in een ontwerp wet van ‘needle nazi’ Schallenberg.

Griekenland heeft dit al in praktijk. €100,- per maand bij weigering.

Dit geldt ook voor boosters. Gevaccineerden worden ongevaccineerden als ze boosters weigeren.

Het ziet ernaar uit dat de heil Soros EU hard op weg is een soort Quantanamo Bay te worden. Ik wil nog wel zien hoe needle nazi Schallenberg die 2 miljoen Oostenrijkers denkt te gaan opsluiten in een gevang alhoewel velen de dreiging van een boete en gevangenisstraf zullen opvatten als dan maar de prik.

Ook dat zal niet werken want elk half jaar dien je weer de gifspuit te nemen anders begint dat circus van boete en gevang opnieuw.

WHO directeur Anthony Costello waarschuwt dat men dit niet moet willen want het zal leiden tot rellen. Rellen? Ik denk eerder aan revolutie compleet met hakblok of lantaarnpaal voor deze landverraders want dat zijn het.

Eigen volk verpatsen als labratten zodat Schallenberg zijn zo gewenst eilandje met ditto landgoed kan kopen in de Middellandse Zee. Het doet mij denken aan: geen brood? let them eat cake – MarieAntoinette.

Zoals al zovaak gemeld op dit blog is het ontkennen van de Europese geschiedenis schering en inslag onder deze muppet EU politici. Dat WEF baas Klaus BS Schwab en EU prins George (gouden kiezen van Poolse joden trekker) Soros je geselecteerd heeft wil niet zeggen dat je gevrijwaard bent van toekomstige wraak.

Zodra het grote sterven van gevaccineerden gaat beginnen (sommige zeggen al januari/februari) zullen de schapen families zich gaan afvragen wie verantwoordelijk zijn voor de komende slachting.

Afgelopen zondag in een interview met coke head DeJonge die toegaf in bedekte termen dat er geen grondwettelijke dekking is voor zijn maatregelen (in deze strekking) maar dat ik het wil.

Dat lijkt mij het credo van een dictator. Leren deze lui dan ook niks? Lees eens de geschiedenis over het lot van de Gebroeders De Wit, Mussolini, Hitler, Caucescu, Stalin, Louis XVI, Napoleon, Augustus, Nero, Caligula en vele anderen.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Tja, vandaag is in Duitsland ook de motie ingegaan om dit te gaan verplichten voor een bepaalde datum. Je kunt zien dat ze er nu vaart achter zetten! Het wordt ze een beetje te heet onder de voetjes zo te zien en te horen.

    comments user
    admin

    De tijd is kort voor deze idioten. Niets van aantrekken. Het is allemaal dreigen. Zij hebben van rechtswege geen poot om op te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.