Globalisten gepropageerde schaarsheid tegenover de God van overvloed

Globalisten gepropageerde schaarsheid tegenover de God van overvloed

Het fenomeen dat de globalisten alles in het werk stellen (en hun geld daarvoor gebruiken) om schaarsheid aan te tonen en groei en vooruitgang te ontmoedigen en ons beperkingen willen opleggen als CO2 voetafdruk ervan uitgaande dat de aarde een dode planeet is wat het niet is.

John F Kennedy ging in tegen deze wens door het Apollo programma te starten. De rekenmachine, internet, computers, GPS en nog veel meer kwamen daar uit voort. Deze ontwikkeling stopte omdat het Mars programma met zijn uitdagingen werd geschrapt door de globalisten. Ze wilden het niet financieren.

Een eeuw geleden probeerde politici een railverbinding aan te leggen tussen Rusland en Amerika. De globalisten staken er een stokje voor.

Dit tegenover het feit dat er nog steeds grondstoffen beschikbaar zijn in overvloed dankzij de creatie van de aarde beschreven in Genesis. De aarde is een levende planeet. Deze globalisten hebben het steeds over fossiele brandstoffen als gas en olie terwijl er geen enkel bewijs is en dat het gepropageerde idee dat de gas en olie lagen zijn ontstaan door rottende karkassen van dieren. De gedachte dat miljarden dode dieren nog steeds zorgen voor gas en olie is bizar op zich.

Het blijkt namelijk dat gas en olie ontstaan door een levende planeet d.w.z. vulkanisme en magma. Op plekken waar eerder gezocht werd naar olie vindt met een eeuw later ineens olie. Ik denk dat aan het Leviatan olie en gas veld in het oostelijk deel van de Middenlandse Zee rond Cyprus maar er zijn meerdere voorbeelden.

Er lopen ook breuklijnen door het midden en oostelijk deel van de Middenlandse Zee en er zijn regelmatig aardbevingen. Olie en gas zijn dan ook geen fossiele brandstoffen maar eerder geologische brandstoffen. Dit betekent dat er geen einde is. Vulkanen stoten meer CO2 uit dat u en ik en de hele wereld bevolking kunnen nadoen tijdens hun leven en toch verandert de verhouding zuurstof en carbon niet.

De bron achter deze cult van schaarste is de Club van Rome. Zij pushen de idee dat er niet genoeg grondstoffen in de wereld zijn. Dit niet op basis van wetenschappelijk onderzoek maar op basis dat CO2 gebruikt kan worden als manipulatie instrument om de mensheid te knechten en naar depopulatie te streven omdat zij claimen dat de verhouding populatie versus grondstoffen (voedsel) uit verhouding is echter zonder enig bewijs.

Afschaffen van olie is niet mogelijk indien men pompen en turbines draaiende wenst te houden. Dit geeft dan ook de onzin van wat zij claimen aan. Ook kleding, gebruiks voorwerpen en medicijnen worden van olie gemaakt. De wereld kan niet bestaan zonder olie.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Toch eigenlijk te gek voor woorden. Ze proberen steeds meer idiote dingen te verzinnen om de mensheid maar te knechten. Dit is al eeuwenlang misgegaan en het blijft misgaan, het enige is dat het best wel eens lang kan duren……overleven wij dit nog?

    comments user
    admin

    De schapen in ieder geval niet. IG Farben was de financier van Hitler en het ging om geld verdienen. Niks nieuws onder de zon. Covid is een verdien model.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.