Hoe herkennen we mafia? Als dokters worden vermoord na onthullen grafeen nano scheermesjes in gifspuit!

Hoe herkennen we mafia? Als dokters worden vermoord na onthullen grafeen nano scheermesjes in gifspuit!

Anders kunnen we dit niet verklaren. Dr. Andreas Noack was nog maar een jaar geleden tijdens een live video stream op youtube werd gearresteerd door een zwaar bewapend arrestatie team alsof de man een gevaarlijke terrorist was. Ik heb hierover getweet destijds.

Blijkbaar als je bezig bent deze Covid scam aan de kaak te stellen en je gaat ermee door na een arrestatie en officiele waarschuwing dan wordt je vermoord. Wij zijn nu allen Pim Fortuyn.

Burgers waren vroeger bewapend. Niet tegen overvallers of struikrovers maar tegen een crimineel geworden overheid die zich verkocht heeft aan buitenlandse machten en je komt beroven.

De weduwe van Andreas Noack maakte gisteren zijn overlijden op zaterdag bekend. Kort na zijn live stream video op Bitchute over nano scheermesjes ook wel nano grafeen hydroxy oxyde genoemd in de vaccins overleed hij aan ademproblemen. Deze nano scheermesjes snijden je aderen aan de binnenzijde open en het slachtoffer bloed dan dood.

Van de zomer heb ik in een sportschool in Portugal het bewijs gezien dat er nano grafeen oxyde in de gifspuit zit. Een medesporter was pas ingeent met de gifspuit en had een magneetje hangen op de injectieplek. Hij lachtte erom. Hoe komt magnetisch materiaal in een vaccin terecht? Dankzij chemicus Dr. Noack gespecialiseerd in magnetisch nano Grafeen weten we het nu.

Link onderaan van deze video. Doodsoorzaak werd niet gegeven maar Dr. Noack overleed aan ademproblemen. Volgens zijn weduwe werd hij overvallen en doodgeslagen.

De familieleden van Noack moet een autopsie eisen van de needle nazis.

Zonder waarschuwing vooraf zijn we beland in een fascist staat dat mensen vermoord omdat ze de waarheid spreken. We zijn verkocht door landgenoten landverraders echter niet voor de eerste keer.

Deze video van Dr. Andreas Noack was de reden de Duitse politie vermoorde Andreas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.