Covid Vaccin in Slovenië

Covid Vaccin in Slovenië

Is dit niet interessant?????

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Sumame(s) and forame(s) Priimek ime JAI Date of of birth Datum rojstva KAR 1979-02-0 Unique service identifier Edinstvena oznaka URN:UVCL 01-SI:C57F79 F97E528BUE053#P De Binnenlandsche Bataafsche Courant ovid-vaccin in Slovenië: Aan de code kun je zien of en waaraan je doodgaat. Code 01' is placebo voor bobo's Hoofdzuster van het UMC in Ljubljana, Slovenië gooit het op straat, direct nadat ze ontslag heeft genomen. Vaccinschandaal in Slovenië- Vaccinflesjes hebben codes voor Placebo mRNA aanthera'

2 REACTIES

comments user
admin

Vanmorgen gelezen ja. Verbaast mij niets.

    comments user
    Quality Manager

    Nou mij ook niet eerlijk gezegd. Het kon niet uitblijven. De waarheid komt altijd aan het licht, vroeg of laat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.