Omicron de nieuwste hoax om ongevaccineerden aan de gifspuit te krijgen

Omicron de nieuwste hoax om ongevaccineerden aan de gifspuit te krijgen

Wat zei Einstein ook weer? Het toppunt van domheid is steeds hetzelfde te doen en elke keer een andere uitkomst verwachten. Dit is precies het plan van depopulatie.

Dus hup weer een reden om de ongevaccineerden te pressen. Overigens zuidafrikaanse artsen zeiden dat voornamelijk de gevaccineerden omnicron kregen maar dat wordt genegeerd door de needle nazis.

Oh en Moderna en Pfizer hebben het vaccin al klaar liggen! Hun vaccines lagen al jaren klaar. Covid 19 was in Wuhan gemaakt voor hun gif vaccines. Mondluiers zijn slaven training. De reden van de lockdown is om ongevaccineerden te pressen de gifspuit te nemen.

De needle nazis zijn nu gestoten op een blok of percentage onder de bevolking dat de spuit weigerd en daarom gaan ze nu in overdrive. Ik had al eerder op dit blog hiervoor gewaarschuwd. Voordat het beter wordt wordt het eerst veel erger.

Neem onder geen enkele omstandigheid de gifspuit. De repressie neemt toe. Niet aan mee werken.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

De repressie wordt wel erg zwaar hoor! Wanneer die idioten het erdoor drammen dan mogen de ongevaccineerden niet meer naar de niet-essentiële winkels en straks ook niet meer naar de essentiële winkels. Dan wordt het toch wel moeilijk om je boodschappen binnen te krijgen.

    comments user
    admin

    Al die propaganda heeft maar één doel om je aan de gifspuit te krijgen. Nu blijken er in alle prikken ook nano scheermesjes in te zitten. Spaans spectraal onderzoek. 50nm lang en hoog 2nm dik oftewel 1 molecuul. Deze komen in de bloedbaan met een beetje pech en snijden je aderen van de binnenzijde open. Russische roulette.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.