Dr Andreas Noack: mRNA is complexe theorie maar nano scheermesjes zijn echt

Dr Andreas Noack: mRNA is complexe theorie maar nano scheermesjes zijn echt

De allerlaatste video van Dr. Andreas Noack ging viraal op sociale media. Kort nadat hij zijn nieuwste video had gepost op internet werd hij aangevallen en vermoord. Door wie en hoe is onduidelijk.

Noack beschrijft in zijn video dat mRNA in de Covid19 gifspuit waarschijnlijk een marketing truuk is. Spaanse onderzoeker Dr Pablo Campra uit Uni van Almeria heeft met de Raman microscopie een spectraal analyse grafeen hydroxyde aangetroffen met afmetingen van 50 nanometer breed en hoog en 0,1 nanometer dik. Dr. Madej had ook al in vaccins grafeen aangetroffen.

Ook heb ik video’s gezien van artsen die bloedmonsters vergeleken van gevaccineerden en ongevaccineerden en ook in de eerste troffen ze grafeen aan.

Als je geluk hebt blijven deze vlijmscherpe ‘scheermesjes’ op de injectieplek. Heb je pech en gaan de scheermesjes zwerven in de bloedbaan wordt je van binnenuit aan flarden gesneden met thrombose als gevolg en het kan overal optreden. Het is werkelijk een duivels

De aderwanden van onze bloedbanen zijn als spiegels zo glad en als ze worden gesneden door deze scheermesjes komen er bloedstolsels van die afsterven van weefsel kunnen veroorzaken. Voorheen werd gedacht dat de. Covid19 spikes gecreëerd door de mRNA in de aderwanden gingen zitten en daar rode bloedlichaampjes openritsen. Scheermesjes lijkt logischer.

De vele klachten die gemeld worden door gevaccineerden duidt op iets dat bloedingen op de gekste plekken veroorzaakt. Zelden zijn de bloedingen zo groot dat men gelijk dood neervalt maar vaker is het een slow kill. In autopsies wordt de oorzaak van die bloedingen niet gevonden dan dat ze zijn opgetreden. Men bloed van binnen dood. Chirurgen die deze patienten binnen krijgen begrijpen niet hoe zoveel bloed stollingen hebben kunnen ontstaan.

Ik heb zelf gezien dat een pas geprikte een magneetje kon laten kleven aan de injectieplek. Grafeen oxyde is magnetisch. Dit was voor mij het bewijs dat grafeen in de gifspuit zit.

Grafeen wordt gebruikt in remschijven omdat het onverslijtbaar is en niet biologisch afbreekbaar. In nano afmetingen is grafeen hydroxyde extreem scherp. Verwerkt in papier snijdt je constant je vingers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.