The New World Order

The New World Order

Welke benaming ze ook gebruiken, BuildBackBetter, TheGreatReset. De Nieuwe Wereldorde is een duivelse orde die af wil van vee, boeren en landbouw. U, de mens, is hun nieuwe vee en u krijgt in laboratoria gekweekt voedsel te eten net als ons huidig vee. Genetisch synthetisch gemanipuleerd laboratorium voedsel en genetisch synthetisch manipulerende injecties. Ik noem het plastic voedsel.

U wordt geringd, geprikt en als vee bijeen gedreven om voor de globalisten te worden uitgemelkt op dezelfde wijze zoals de Japanners en Duitsers in WW2 mensen via razzia’s oppakten en als slaven te werk stelden in de mijnen of de oorlogs productie. Het leven van menselijk vee is niets waard.

Dit is niet neo kolonialisme maar eerder nihilisme. Nihil betekent niets waard. De duivelse globalisten hebben dit in gedachte. Zij willen de aarde voor hen alleen en hebben u niet meer nodig maar ze kunnen u nog wel in onderdelen gebruiken. Ze zullen het ‘vee’ ook gebruiken als kweekvijver voor gratis organen.

De mensen die de gifspuit hebben overleefd zullen als robots (humanoids noemt Klaus Schwab dit) verbonden met de cloud leven echter zonder brein. Eigen wil zal middels injecties zijn vervangen voor een ‘internet adres’.

Althans dit is het plan van De Nieuwe Wereldorde. Dat leven zal geen prettig leven zijn. Door ons nu te verzetten middels niet meewerken kunnen we mogelijk dit scenario voorkomen. De Klaus Schwabs van deze wereld hebben uw medewerking nodig om dit te realiseren.

1 REACTIE

comments user
Quality Manager

Het is te hopen dat er steeds meer mensen gaan opstaan tegen dit imbeciele regime! Ik blijf mensen sturen naar deze weblog en blijf steeds berichten plaatsen op het leugenbook…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.