Needle nazi Oostenrijks kanselier Schallenberg is afgetreden

Needle nazi Oostenrijks kanselier Schallenberg is afgetreden

Mogelijk komen er verkiezingen aan in Oostenrijk. Schallenberg zijn plan in opdracht van Soros om alle Oostenrijkers te verkrachten middels naald moet gezien worden als een wanhoopsdaad van een gekochte muppet. Blijkbaar was dat zijn taak. Kurz wilde er niet aan. Hoe goedkoop sommige politici en medici zijn is verbazingwekkend.

Een miljoentje fiat is al genoeg voor die lui om hun eigen volksgenoten te laten vermoorden. Politici hebben geen scrupules en zouden zelfs hun eigen moeder verpatsen.

Prikplicht? Men kan zich simpelweg beroepen op de abortus wetgeving. Baas in eigen arm. Wel recht op abortus maar niet het recht om de gifspuit te weigeren is een contradictio in terminis in de Jure.

De globalisten bevinden zich in een juridisch spagaat.

Deze Soros muppets zagen we ook al in de VS als AG’s (aanklagers), woke crazies. Attorney General’s worden gekozen in Amerika. In Europa worden ze benoemd. Thorbecke draait zich om in zijn graf. Wat het Rutte regime heeft gedaan met Thorbecke zijn creatie is landverraad.

Ze proberen het en hopen dat u alsnog overstag gaat en de naald nazies hun gang laat gaan met uw lichaam.

2 REACTIES

comments user
Quality Manager

Dat is een goeie….baas in eigen buik dus ook baas in eigen arm en lijf….die houd ik er in. Zal hem plaatsen op het leugenboek!

    comments user
    admin

    Was gister bij de demo met een bordje Baas in eigen arm. Sommige begrepen het.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.