Oekraïne het nieuwe startpunt voor WW3?

Oekraïne het nieuwe startpunt voor WW3?

Alle anti Rusland en anti Putin propaganda van de media en de NAVO hebben maar één doel en dat is de europese bevolking voor te bereiden op een oorlog met Rusland en Wit Rusland. Zoals al eerder in dit blog beschreven is de gebruikte retoriek van de NAVO dat van een inbreker die klaagt dat zijn slachtoffer zich voorbereid op de verdediging van de komende aanval.

Het is de Cuba crisis 2.0

Washington wil atoom raketten plaatsen in Oekraïne om reden dat de afstand tot Moskou vanaf die plek het korts is en c.a. 7 minuten bedraagt. Algemeen geldt 10 minuten waarschuwingstijd als minimum om te kunnen reageren.

Washington startte een gevaarlijke crisis in de zestiger jaren nadat Chroestjev raketten plaatste op Cuba. President Putin beklaagd zich al jaren sinds Washington Oekraïne regime change toepaste en de democratisch gekozen president Janukovic verjoeg uit wraak dat Putin de durf had Obama zijn regime change plannetje met Syrië te dwarsbomen.

Obama wilde Syrië ontdoen van Assad en het land opknippen in muppet staatjes. Een staaltje kolonialisme in oude stijl.

Tevens had de NAVO hun begerig oog laten vallen op de Krim als nieuwe NAVO vlootbasis. Putin blokkeerde dat door de Russische Krim te behouden voor Rusland. De meeste inwoners zijn Russen.

Bijna 200 nederlanders kwamen om in de vlucht van Malaysia Airlines boven Oekraïne in 2014. Alhoewel het Westen claimt dat de Russen dit toestel zouden hebben neergehaald met een BUK is er nooit enig bewijs geleverd dan aannames en veronderstellingen. Sterker nog, de roet aanslag aan de binnenzijde van de ramen in de cockpit duidt veel eerder op een bom aan boord dan een raket van buiten.

Oekraïne was de graanschuur van de Sovjet Unie maar dat is ook wel alles wat het land kan bieden en is niet interessant voor Rusland om het (weer) te bezetten. Hetzelfde geldt voor de Baltische Staten die nu door de NAVO wordt gebruikt als uitkijk toren met zicht op Rusland.

De president muppet neergezet door Washington is opmerkelijk genoeg een Joodse komiek. Het lachen zal Zelensky inmiddels wel zijn vergaan want samen werken met de Oekraïnse nazi partijen geïnstalleerd daar door de VS State Departement is geen lolletje. Die nazis zijn zo gek als een deur én roepen al jaren dat ze oorlog met Rusland willen en sterven als kanonvoer.

Een NAVO Rusland oorlog zal niet met tanks, kanonnen of vliegtuigen zijn. Het zal de eerste oorlog worden met ballistische raketten (die de NAVO niet heeft) die vliegen via de ruimte met mach 9 en de eerste klap zal de beslissing forceren.

Er is een gezegde, als alles faalt starten zij een oorlog. Zij zijn de Londen City globalisten banksters van TheGreatReset.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.