Als je ze ziet zou je ze niet eens om een boodschap willen sturen.

Als je ze ziet zou je ze niet eens om een boodschap willen sturen.

Deze muppets gaan gewoon door. Zij stoppen niet. Ze hebben alles te verliezen.

Kijk naar de koppies van deze kleine Mussolini’s, dit waren de jongetjes op school die wij selecteerden om ze volledig gaar te pesten. Als ze op het toilet zaten gooide ik een emmer water over de toilet deur.

Kijk naar die Dan Andrews in Victoria Australië. Een puistenkop. Hij heeft nu de kans om zijn frustraties en vernederingen na opgeklommen te zijn naar het premierschap uit te oefenen op de bevolking.

Kijk naar een Ursula von der Leyen. Mogelijk was ze zo’n feministische taart waar iedereen op school in een wijde boog omheen liepen.

Kijk naar Rutte. Zou mij niet verbazen als hij lid was van de Demmink club.

Geef ze een dreun op hun neus en ze lopen huilend weg.

De zaak Epstein loopt nu in Amerika. Chislaine Maxwell een joodse spion voor Israel net als haar vader. Dit is zo’n zaak waar kinderen werden gelokt en uitgeleend aan een Bill Gates, Alan Dershowitz, Bill Clinton, Kevin Spacey en een prins van niks. Er werden beeld opnamen gemaakt om ze te chanteren. Kinderlokkers.

Je zult zien dat er geen een van wordt veroordeeld. Dit circus is opgezet met maar één doel, Donald Trump. Net als Russian Collusion, Ukraine Gate, Impeachment welke allemaal faalde. Nu proberen ze Trump weer in de bak te krijgen. Ik heb niets met Trump. Hij was vriendjes met Epstein. Als ie schuldig is mag hij van mij naar de sing sing.

Bill Gates betaalde 320 miljoen aan de media in de wereld om ze om te kopen. Elke rechter, politicus, persmuskiet die op een sleutel positie zit is gekocht door Gates en Soros.

Iemand zei vandaag deze agenda is 40 jaar geleden bedacht. Ik reageerde met deze agenda is al honderd jaar oud. Malthus en Huxley hadden het honderd jaar geleden al over depopulatie en de New World Order en transhumanisme.

Deze keer willen ze het doorzetten. Het gaat niet om de IC’s andere hadden ze die wel opgeschaald. Het gaat niet om een virus. Het is een pandemie van de PCR test. Het is De Nieuwe Wereldorde die ze willen binnensluizen.

Ze hebben het in 1929, 1940, 1948, 2009 allemaal al een keer geprobeerd. Nu hebben ze iedereen in de zak. De ECB en FED hebben niet voor niets sinds 2008 triljoenen dollars en euros aan de globalisten gegeven.

Miljarden zijn uitgegeven om lui te kopen van hoog tot laag. Zouden ze nu opgeven dat zijn ze al die miljarden kwijt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.