Experts zeggen – de nieuwe oxymoron

Experts zeggen – de nieuwe oxymoron

De leugenpers heeft het constant over ‘experts zeggen’ zonder verduidelijking op welk wetenschappelijk rapport deze experts zich baseren. Sinds Maart 2020 is er geen enkel wetenschappelijk bewijs gepresenteerd of het virus wel bestaat. Sterker, de politici vragen ons om hen te geloven. Geloven doen we in de kerk.

Het is allemaal zoals ze in Amerika zeggen gaslighting! Aannames en veronderstellingen.

Experts zeggen dat iedereen gevaccineerd moet worden met een expirimenteel synthetisch genetisch manipulatie van een middel met nood toestemming van de EMA dat geen toestemming is en dat geen vaccin is.

Experts zeggen dat er onmiddelijk een strenge lockdown moet worden ingesteld over de ‘dodelijke’ omicron variant, dat niets anders is dan weer een poging om mensen aan de gifspuit te krijgen. Overigens Omicron is een anagram voor moronic (David Icke) en het zijn alleen schapen die sidderen.

Experts zeggen dat omicron zo gevaarlijk is dat de G7 bijeen geroepen moet worden om de nieuwe dreiging te bespreken. De door en door corrupte WHO moet onze nieuwe wereldwijde NWO medische authoriteit worden met verregaande maatregelen die landen moeten opvolgen om ons te ‘beschermen’ m.b.v. producten van een bedrijf Pfizer dat veroordeeld is in 2009 voor fraude, omkoping en medische wanprestatie.

Niet bepaald een bedrijf waar je zo weer wat zou willen bestellen laat staan hun producten in je bloedstroom zou willen laten injecteren.

Wat, opmerkelijk genoeg is, dat inmiddels voor de goe gemeente duidelijk zou moeten zijn, is dat bij elke nieuwe variant de booster al weer klaar ligt. Mensen trap er niet in. Het is allemaal gepland.

Genegeerd worden artsen (als zo vaak is gebeurd) want politici zijn onze nieuwe artsen.

Bij ‘beschermen’ moet ik altijd denken aan de film met Tom Cruise Knight and Day waarbij de zin ‘we take you to a place safe’ wat vertaald wordt als we brengen u naar een plek waar u wordt vermoord.

Zoals zo vaak zijn al deze propaganda maatregelen bedoeld om de ongevaccineerden te bewegen de gifspuit te nemen. Ze kunnen ze namelijk niet met dwang opleggen. De impfplicht in Oostenrijk en Duitsland wordt niet afgedwongen middels dwang maar middels boetes om precies dezelfde reden.

Dwang impliceert verantwoordelijkheid en dat willen de authoriteiten niet aan omdat ze dan weten dat ze wetten schenden en in elke rechtszaak veroordeeld kunnen worden.

Overigens de belastingdienst (eigendom van de globalisten banksters) zal die boetes gaan innen denk ik. Boetes die aangevochten kunnen worden omdat ze niet rechtsgeldig zijn.

Ondanks dat de WHO de onbetrouwbare PCR test heeft afgeschoten blijven ze ermee doorgaan om ‘besmettingen’ (objecten kunnen besmet zijn niet mensen – het is geen nederlands) beter cases (gevallen) te detecteren.

Denken de globalisten banksters echt dat we met zijn allen zo dom zijn? Ja dat denken ze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.