Ontmoet de echte Covid terroristen achter de plandemie

Ontmoet de echte Covid terroristen achter de plandemie

Dr. David Martin, de man die alle patenten m.b.t. Covid19 biowapen uit Wuhan/Chappel Hill en het mRNA vaccin heeft uitgeplozen doet powerpoint presentaties.

Honderden patenten meer dan tien jaar geleden gepatenteerd om de Covid19 hoax wereldwijd los te laten op de bevolking heeft hij ontdekt. We zijn nu aangekomen in het Covid centrum konijnenhol. De psychopaten achter deze hoax somt hij op hieronder.

Meest bekende bedrijven als Facebook, Google, Microsoft, Pfizer, Moderna, J&J en er zijn nog veel meer zijn niet de eigenaren van elk genoemd bedrijf. Het zijn eigenlijk katvangers voor de werkelijke eigenaren achter de schermen. De Wizard van Oz.

Het is een piramide structuur. Aan de top heb je BlackRock en Vanguard. Daaronder heb je Philips, Siemens als bekende namen maar ook schimmige namen als Fors-Marsh, Anser Corp, Gotham Data Tracking, Publicis Sapient. Laten we even opsommen wat de laatst 4 bedrijven precies doen.

  • Fors-Marsh dat zijn de script lui die ze maken voor alle regeringen als ‘safe and effective’
  • Anser Corp deed Operation Warp Speed 30 jaar oud mRNA verkopen als nieuw Covid vaccin
  • Gotham Data Tracking dat zijn de lui die bij land grenzen passeren je een Covid sms sturen
  • Publicis Sapient doen de besmettingen berekeningen voor regeringen totalen kloppen nooit

Dan de piraten. Wat doen piraten? Frauderen met permissie van corrupte regeringen.

  • UNC Chappel Hill dat zijn de lui die het biowapen hebben gemaakt onder Ralph Baric*
  • VanderBilt doen aan filantropie, financieren waar maximum winst te behalen valt
  • John Hopkins leidde Event201 een tafel oefening van een plandemie die even later live ging
  • Imperial College verzonnen lockdown, 1,5m +mondluier, variants Delta Omicron, miljoenen doden
  • Erasmus Medical Center! Bart Haagmans patenteerde o.a. MERS oh mijn naam is haas..
  • DZIF Christian Drosten zijn club, verzon de PCR test sequence om besmettingen te meten

*Ralph Baric is de man die in 2015 investeerders opriep om te investeren en dik geld te verdienen aan een gemanifactuurde fake Covid19 plandemie en het helpen financieren om het gemaakte biowapen in vaccines te stoppen naast omkopen van media.

En wie willen u dood middels vaccin? IMF, WEF, Reliance Industries, Carlyle Group, AXA (de verzekeraar), CERN, MIT, Google, OECD, Philco, Sberbank, Hoffman-LaRoche, ECB, RED CROSS* en private personen. (*Rode Kruis medewerkers vindt je in elk vaccinatie centrum)

Wat te denken van mede oprichter van Facebook Dustin Moskovitch (natuurlijk weer een Khazar net als Zuck) Dustin financierde Event201 en niet Bill Gates, niet Hopkins Uni. als gedacht. Hij is ook de eigenaar van het bedrijf dat weer eigenaar is van Crispr, de software dat dna kan opknippen en plakken.

Dustin leverde dit aan Wuhan in samenwerking met de CCP (hoe handig voor China als het Westen op zn gat ligt) Crispr werd dan ook gebruikt om het biowapen in Chappel Hill en Wuhan te maken. Gemaakt van 5 vleermuis coronavirussen met hiv bezorg systeem en niet te vergeten de spike protein met cleveage zo handig om snel te binden met menselijke ACE2 receptors. En er was geen lek in Wuhan. De beelden uit Wuhan waren acteurs.

Wat een fijne mensen allemaal. Maar het wordt nog beter.

United Healthcare, een Lloyds of London onderneming. Zij gokken op de beurs over wanneer de levens verzekerden dood zullen gaan om verzekeraars risico af dekken en nu hebben ze een manier gevonden om dikke winsten te genereren door u een handje te helpen eerder het tijdelijke met het eeuwige te verwisselen. Zo aardig.

Oh ja wie gingen als eerste dood door ze medische zorg te onthouden als Ivermectine/HCQ? De gepensioneerden. Wie werden als eerste ingent? U raad het inmiddels al.

Het schuim achter de Covid hoax, naam en toenaam, functie.

Noot: Erasmus Medical Center, u weet wel Ab Osterhaus, Marion Koopmans, Diederik Gommers. Dit zijn de echte psychopaten die hun ziel verkopen aan de globalisten voor een paar grijpstuivers. Lui die hun landgenoten de dood toe wensen. Nu weet u ook de reden waarom ze altijd haantje de voorste zijn in de gekochte media.

Wat zei Diederik Gommers onlangs in de media? Oh ja, er moet een keiharde lockdown komen om besmettingen terug te dringen en dat uit de mond van een muppet die mee eet uit de WEF ruif.

Wanneer wordt het partijen kartel in ons parlement nou eens wakker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.