500.000 mensen hebben we nodig op de straat om te protesteren

500.000 mensen hebben we nodig op de straat om te protesteren

3% meer zijn er niet nodig. Drie procent van de bevolking moet de straat op. Oostenrijk en Denemarken bewezen dat regeringen vallen als zoveel mensen de straat op gaan om te protesteren tegen de Covid samenzwering middels media hype door de financiële en de medische krachten.

Ook in Australië zijn de 3% de straat op gegaan en de nazi politie is nu veel terughoudender geworden en arresteert, beschiet of slaat demonstranten niet meer nu ze begrijpen dat men de straat op gaat of de politie nou wel of niet optreedt.

EU muppet Von der Leyen kreeg samen met CEO van Pfizer Albert Boerla afgelopen week een onderscheiding van de onofficiële wereld regering van corrupte miljardairs, de Atlantic Council u weet wel de NAVO, en gaf de volgende dag een persconferentie dat we moeten praten over verplichte inenting want het is zonde die anderhalf miljard gekochte boosters ongebruikt te laten. Kun je nagaan waar die twee over gesproken hebben bij het Atlantic Council. De draaideur van de Elite.

Oh ja, Heiko von der Leyen, echtgenoot van Ursula, is medisch directeur sinds 2020 van het pharmaceutisch bedrijf Orgenesis een biotech bedrijf. U weet wel samentrekking van Organisch en Genesis. Ursula bestelde de 1,5 miljard boosters bij…. De draaideur maakt overuren. Covid19 hoax is een grote zwendel met vaccines die volgens WHO Tedros niets meer dan symptoom bestrijders zijn.

Volgens haar zijn 150 miljoen mensen in de EU niet ingeent met een expirimentele gifspuit van Boerla. Dealtje tussen Ursula en Albert. Oh ja, in een interview zei Bourla dat lui die kritiek hebben op zijn gifspuit aangeklaagd moeten worden. Ik zou zeggen, Boerla zou vervolgd moeten worden voor overtreden van de Patriot Act, RICO act en het illegaal produceren van gif injectables.

Gezellig luierloos, geen anderhalve meter en Omicron? Wij geloven er niet in. Tis gehyped om u aan de gifspuit te dwingen. Beide zijn niet geprikt. Doe niet zoals wij maar doe wat we je zeggen.

En Nuerenberg Code? Nooit van gehoord.

Nieuws over Grafeen Hydroxyde: Grafeen hydro oxyde zit definitief in de mRNA vaccins, de patenten zijn er. Moderna en J&J geven dit ook toe in hun documenten. Het is in de hydrogel als bezorg systeem van de mRNA in het lichaam. Soms wordt PEG (polyethyleen glycol) gebruikt maar ook Grafeen. Grafeen wordt ook gebruikt als adjuvent om het immuun systeem te activeren. Grafeen wordt gebruikt als niet biologisch afbreekbaar in remschijven. Het is op nano niveau ook vlijmscherp net als glas splinters.

De amerikaanse hogeraad heeft jaren geleden beslist dat dna dat synthetisch is geworden door de mRNA ook gepatenteerd kan worden. Dit betekent dat mensen die de gifspuit genomen en nu hun dna is niet natuurlijke dna bevat kunnen nu gepatenteerd dus in eigendom genomen worden.

Ook de kanker remmende TLR4 wordt door de gifspuit afgeschakeld. Dit verklaart de toenemende kanker gevallen zelfs na eerdere genezen of in regressie van kanker.

1 REACTIE

comments user
Qualitymanager

Wat wil ik graag dat dit gaat gebeuren. Dan wil ik ook wel meelopen! Organiseer zoiets in Nederland en schrijf het op de faceboekpagina’s van iedereen die de gifspuit niet wil hebben! Ik denk dat we meer dan genoeg mensen hebben hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.