Dit is de reden dat de sportclubs ’s avonds niet meer open mogen!

Dit is de reden dat de sportclubs ’s avonds niet meer open mogen!

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'OOGGETUIGEN Injectie gevaren zijn zichtbaar in de sportclub Dam maanden van het injecteren van mensen experimentele middel 'vaccin' wordt beginnen medewerkers sport spontaan mensen zich gaan inspannen en mensen hart- melijk voor omhooggaat. Een mensen reuma gerelateerde aandoeningen aan klachten einjectie erger geworden, spieren mobiliteit wordt Soms kunnen gebeuren gaten last hebber hypo's. die jaren gebruik- moeten hun maar sportclub hebben Voorheen gebeurde week. bijna lichamelijke conditie mensen verwachten men- maanden nog van ontstoken hartzakje. die geworden tintelingen oorkomt zien komen beginnen het amper personen mensen deze leeftijd voor. jaar. komt voorna- oorzaak deze alleen erg at dan'

1 REACTIE

comments user
admin

Je ziet het op straat. Buren die voorheen normaal liepen lopen nu met een looprek. De these lijkt mij echter nogal vergezocht. Het is gewoon een andere avondklok. Winkels moeten ook dicht om 17:00. Meer dan 70 professionele beroeps sporters in de EU vielen dood neer overdag tijdens wedstrijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.