Omikron bleek een hoax – Dansen met Janssen niet meer in Frans Café

Omikron bleek een hoax – Dansen met Janssen niet meer in Frans Café

Bericht in de Volkskrant vandaag. Geen dansen met Janssen meer in Frankrijk zonder PCR test. Blijft idioot dat je je moet laten testen met de PCR test die geen infecties / besmettingen meten kan. Hoe hoax wil je het hebben?

Met de Omikron gaat het ook al niet best. De globalisten hadden gedacht de angst verder op te drijven maar niemand trekt zich er ook maar iets van aan. Omikron was net als Delta en andere varianten bedacht door het Gates Foundation gefinancierde Imperial College in het gestoorde Engeland. U weet misschien nog wel die gekke professor lockdown, Neil Ferguson.

In Portugal maakt het niet uit waarmee je geprikt bent, 1x 2x of 3x negatieve test is verplicht. Laat jezelf een stok in de neus steken (met alle schade binnenin van dien) en eet smakelijk. Geef mijn portie maar aan fikkie.

Ik vraag mij af wat voor een mandaat Hugo DeJonge eigenlijk heeft. Hij is in Brussel voor Omikron overleg met zijn kollega’s uit de andere EU Staten en hij gaat daar vragen de booster verplicht te stellen voor reizen in Schengen. Daar zullen de vakantie landen niet blij mee zijn. In één streek worden 150 miljoen of meer europeanen verboden om te reizen en de werken in de EU.

Een ieder die wat grijze massa over heeft moet nu toch wel zien dat de CO2 agenda op de achtergrond meespeelt en de Polen zien de EU al veranderen in een Sovjet Unie waarvan de Polen en Oost Duitsers zich van dachten bevrijd te hebben in 1989 en nu is het terug. Communisme is nooit ver weg.

De QR code schapen staan nog steeds braaf in de rij voor het eet etablissement te wachten tot ze worden toegelaten om te mogen zuipen of schransen. Ik zie ze ook bedelen in de club met de QR App ‘oh scan mij aub’.

Het is onbegrijpelijk dat een categorie lui (ik noem het geen mensen want die denken nog na) zich alles laten aanleunen om hun ‘oude’ leventje voort te kunnen zetten. Dat oude leventje komt pas weer terug als iedereen zich verzet tegen deze agenda.

De lui die eraan meewerken maken het alleen maar erger. Vraag een pestkop waarom ie dat toch elke keer deed en de pestkop zal zeggen omdat je nooit tegenstribbelde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.