De reden achter de Covid hoax zal uitkomen en de medische wereld terug sturen naar de Middeleeuwen

De reden achter de Covid hoax zal uitkomen en de medische wereld terug sturen naar de Middeleeuwen

Ondank dat in 2020 het Merkel Regime toegaf dat de PCR test geen besmettingen kan meten gaat het circus Covid gewoon door. De nieuwste loot aan de Covid stam is Omicron en als je de letters husselt krijg je Moronic. Dit is precies hoe de globalisten oplichters ons zien. Morons.

Het is werkelijk bizar. Binnen enkele dagen claimen de medische authoriteiten Omicron al gevonden te hebben in personen die terug kwamen van Zuid-Afrika terwijl het originieel uit Wuhan nog steeds niet is geisoleerd en gepurifeerd 20 maanden later. Het origineel virus hebben ze niet maar de variant, no problem. Laat me raden gevonden met een test (PCR) die geen infectie meten kan.

Maar de werkelijke morons zijn lui als Ralph Baric, Peter Daszak, Anthony Fauci. Ze lieten een spoor van video’s, emails, patenten en documenten op internet achter wat hun doel was. Veel geld verdienen door onschuldigen te vergiftigen middels psychologische dwang en door en door corrupte WHO en omgekochte politici en artsen.

Alles achter de Covid hoax is al bekend geworden. Ralph Baric van Chappel Hill laboratorium bedacht een plan om de wanende vaccin industrie nieuw leven in te blazen en dik geld te verdienen. Het idee was mbv de Media een angst hype te creëren en dat hebben we inderdaad sinds 2020 waarbij je konstant de mantra Covid is een levensgevaarlijke ziekte, een leugen krijgt te horen.

De iFR is niets anders dan de griep. De griep is niet zomaar verdwenen. En ja mensen gingen dood maar dat is het leven. Ouderdom, onderliggende ziekten werden ineens Covid. Authoriteiten manipuleerden statistieken die later in WOB verzoeken leugens bleken te zijn. Politici die bewust de bevolking voorliegen.

Ralph Baric zei in een lezing in 2015 dat als we de media gebruiken om de hype te creëren zodat er angst is onder de bevolking en dan zullen wij vaccines als oplossing bieden en investeerders zien winst dan komen ze vanzelf om dit te financieren. En komen deden ze. Google, Microsoft, Facebook, Britse en Duitse regimes en vele anderen. Ik heb de schuldigen al eerder in deze blog opgesomd dankzij het werk van Dr. Martin.

Biowapens gemaakt met gain of function worden alleen maar gemaakt in laboratoria om de bevolking te infecteren zodat big Pharma je hun eeuwige klant kunnen maken. Ebola, SARS-CoV1, MERS, H1N1, Mexicaanse griep, Varkensgriep allemaal biowapens gecreerd om vaccines te verkopen aan de bevolking die voogens Peter Baric zullen smeken on ingeent te worden. Althans dat was het plan.

Men is nu tegen een blok aangelopen. De bevolking die nog wel beschikt over grijze massa weigert pertinent zich te laten inenten met het biowapen uit Wuhan en Chappel Hill. De politici staan nu onder druk om ook de laatsten te dwingen om zich te laten vergiftigen. Als het recht nog steeds wat waard is zal dit niet lukken.

In de engelstalige landen hebben politici zelfs concentratiekampen laten bouwen compleet met bewakers om de laatsten te dwingen de gifspuit te nemen. Nu het vaccin niet blijkt te werken dan mensen voor de rest van hun leven klant van big Pharma te laten zijn begint de onzin van boosters.

Het is veel betekenend dat de mensen psychologisch en financieel gedwongen worden zich te laten inspuiten met dit mRNA gif en bij schade nul op rekest krijgen. Zoek het zelf maar uit krijgen ze te horen.

De weigeraars weten dat alles wat big Pharma maakt niet meer is dan symptoom bestrijders. Ze verbergen maar genezen niet. Alleen het woord Geneesmiddelen is al een leugen. Er zijn maar een paar medicijnen in de wereld die echt genezen dankzij brilliante onderzoekers. Het woord Pharma is grieks voor Gifmengen. Het is een gifspuit.

Een frans onderzoek concludeerde ooit dat 80% van de vaccines en pillen geproduceerd door big Pharma op zijn minst niet werken en dat 50% daarvan zelfs levensbedreigend is.

Het plan van Ralph Baric zal niet lukken en het zal de medische wereld voor tientallen jaren schade toe brengen doordat het vertrouwen door deze oplichting is weggevallen. Als ook de schapen wakker worden zullen ze gerechtigheid eisen. Er was een goede gezondheidszorg maar nu verworden tot kwakzalverij als in de Middeleeuwen.

Veel van de ziekten die onder de bevolking heerst heeft van doen met hun levensgewoonten. Wat ze eten, hoe ze bewegen en of ze hun lichaam goed onderhouden. Mijn moeder zei altijd je lichaam is geen rotte appel.

Mineralen en vitaminen zaten vroeger in ons voedsel maar sinds de globalisten de voedsel industrie in handen hebben en er letterlijk een industrie van hebben gemaakt, zijn mineralen en vitaminen uit ons voedsel verdwenen. Ze hebben er genetische gemanipuleerd vulmiddel van gemaakt. De fast food industrie schotelt je letterlijk plastic voor.

Eet gezond, geen plastic, eet biologisch, beweeg. Iedereen weet wat ik bedoel en zelfs Ebola zal je niet kunnen raken. De mensen die dood gaan in Afrika aan Ebola zijn diegenen die ondervoed zijn.

Ralph Baric is het duivels brein achter dit for profit schandaal en Tony Fauci heeft de gain of function gefinancierd met miljarden belastinggeld. Het zijn de zonen van Mengele, de engel des doods.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.