70 jaar persoonlijke vrijheid niet dankzij de Staat maar dankzij onze ouders en grootouders

70 jaar persoonlijke vrijheid niet dankzij de Staat maar dankzij onze ouders en grootouders

De reden waarom iedere man in Nederland voor de tweede oorlog een pistool of geweer had was niet om zich en de familie te beschermen tegen rovers, dat was secundair. De primaire reden was om zich te verdedigen tegen de graaf of de bischop en zijn roof leger. De opvolger van de Graaf en de Bisschop is de Staat. Het roofleger is de belastingdienst. De nazis maakten een einde aan het dragen van wapens bij wet en dat is overgenomen door de Staat na de oorlog.

De reden dat wij de afgelopen 70 jaar in redelijke vrijheid hebben kunnen leven is omdat onze ouders en grootouders daarvoor gestreden hebben en sommigen betaalden er de hoofdprijs voor. Dit gegeven hield de moordlustige betaalmeesters van onze Overheid op afstand.

Niet lang na de tweede wereldoorlog begon het allemaal weer opnieuw. Meer vrijheidbeperkende wetten, meer controle wetgeving, meer restricties per wet. Je mag ineens dit niet meer of dat. Het sprayen vanuit de lucht met aluminium snippers sinds de jaren vijftig om de landbouw te verzuren en grond minder productief te maken.

Vergiftigen van ons leidingwater met fluor (Rotterdam) ontrekking van mineralen en vitaminen uit ons voedsel. Vraag: waar kwam ineens die kanker explosie vandaan? Vele chronische ziekten kunnen herleid worden aan gebrek aan essentiële voeding. De opkomst van plastic voedsel in de fast food industrie. Roken natuurlijk.

De Overheid is niet onze vriend. Het is onze vijand. We mogen ze kiezen en vervolgens doen ze steeds niet wat ze beloven. Dat laatste is logisch omdat politici niet voor ons werken ondanks dat wij hun salarissen betalen.

De globalisten bankiers oftwel de zwarte nobiliteit maken de dienst uit. Het maakt niet uit welk geloof je bent of in welk land je leeft. Elke regering in de wereld doet wat hun financiers zeggen. Indien politici dat zouden weigeren, en af en toe gebeurt dat ook, dat grijpt de zwarte nobiliteit in en wordt die persoon eerst door de uitdager te financieren in een verkiezing verslagen of gewoon het middel uit de loop van een pistool als dat niet anders kan.

Vele voorbeelden kan ik opsommen. Dichter bij huis, Olaf Palme, premier van Zweden, wilde uit de NAVO. President De Gaulle, werkte samen met JFK om de grip van de bankiers te vernietigen en hun plunder model kolonialisme af te bouwen, heeft vele aanslagen overleeft.

Terrorisme heeft tegenwoordig de voorkeur bij de zwarte nobiliteit. Rode Brigades, Baader Meinhof. Beide organisaties ontvoerden politici die de zwarte nobiliteit uit de weg geruimd wilden hebben. Premier Aldo Moro, Werkgever voorzitter Hans Martin Schleyer.

De terroristen worden ook steeds geweldadiger. Ik denk daarbij dan aan ISIS. Op zich is het niet vreemd nu de zwarte nobiliteit Covid19 hebben ontdekt ineens terrorisme is verdwenen net als de griep. Het blijft mij verbazen.

Het Rutte regime heeft ISIS gefinancierd met vervoermiddelen en ander militaire spullen. Rutte liet ook ISIS in Nederland rekruten ronselen onder moslims en zelfs moslim militairen in Nederland voor de strijd tegen Assad. Dit is allemaal in de Tweede Kamer aan de orde geweest om vervolgens te worden afgedekt met de mantel der broederliefde in het partijen kartel, feitelijk één partij. D66, PvdA, CDA, VVD zijn eigenlijk één partij.

ISIS opgericht door de CIA onder Obama omdat men zo graag de olie in het Midden-Oosten wil stelen en natuurlijk de lucratieve handel in narcotica. Het zal niemand verbazen dat ISIS Baghdad totaal niet interessant vond. Kirkuk en Mosul, de olievelden, waren veel interssanter. In Syrië niet veel anders.

Onder Obama werkte Clinton aan het opdelen van Sudan in twee helften, christelijk en moslim. U raad het al, olie. Verdeeldheid zaaien is altijd het gekozen wapen van elk imperium.

We moeten nog wennen dat de Nederlandse Staat niets anders is dan ISIS in een kostuum. In plaats van vechtpak met wilde baard koppen snellen met gebruik van zwaard of mes hanteert men de injectiespuit.

Resultaat hetzelfde alleen niet zo bloederig aan de buitenkant. In de binnenkant is het een ander verhaal. Meer dan 25.000 overleden aan de gifspuit alleen al in de EU. En dat zij. de erkende gifspuit doden.

Er zijn nul kinderen ziek of overleden aan Covid19 of whatever en toch wil ISIS alle kinderen vanaf vijf jaar injecteren met dit gif. Daarna zijn de jonger dan vijf jaar aan de beurt. Uiteindelijk is het plan om ook kinderen in de baarmoeder te injecteren met dit gif.

Als de Overheid zich als ISIS gedraagt kan ik dat ook. Velen zoeken helaas nog steeds de oplossing voor al hun problemen in de Overheid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *