Karposi sarcoma is geconstateerd bij mRNA gevaccineerden!

Karposi sarcoma is geconstateerd bij mRNA gevaccineerden!

Een oude bekende uit de jaren tachtig is recent opgedoken: het Karposi sarcoma. Een kankergezwel in de vorm van rode knobbeltjes in mond, huid of lympheklieren.

Deze aandoening kwam voor bij patienten die leden aan AIDS. AIDS is niet hetzelfde als HIV. AIDS staat voor Acquired Immune Deficiency Syndrome- verkregen immuun deficiëntie syndroom.

Feitelijk is dit niets anders dan een verkregen defect immuun systeem door uitwendige oorzaak. En weer wordt een vermoeden die ik uitte in Juni 2020 bewaarheid. Het vaccin zal AIDS veroorzaken.

In Maart 2020 tweette ik dat er nog nooit een werkend griep vaccin was gemaakt en hoe kunnen ze denken dat nu wel te kunnen? Inmiddels in December 2021 blijkt ze kunnen het nog steeds niet.

In Mei 2020 tweete ik het onderzoek van een Nobelprijs winnaar wetenschapper die verklaarde een HiV component in het biowapen uit Wuhan te hebben ontdekt.

In Juni 2020 tweete ik dat AIDS het gevolg zal zijn van de gifspuit waarmee in December gestart zou worden.

In Augustus 2020 na reizen door Europa en ook in de Covid brandhaarden geweest te zijn kwam ik tot de conclusie er is geen Covid19 virus. Er is wel een Biowapen.

In Juli 2021 kwam ik tot de conclusie dat de spike protein van het biowapen uit Wuhan in de gifspuit zit. En dat het Wuhan biowapen was gemaakt voor het vaccin en niet het vaccin voor een virus. Er was geen lek in Wuhan. De CCP wist opmerkelijk genoeg niet dat in Wuhan aan een biowapen werd gewerkt in amerikaans opdracht. Na ontdekking greep de CCP onmiddelijk in en sloot de faciliteit. Huurde acteurs om de ontdekking te verbloemen. Dat zijn de beelden die wij voorgeschoteld kregen in januari 2020.

De ‘batlady’ is nog steeds spoorloos verdwenen.

Patenten uit de jaren negentig en dierentests (fretten in China) wezen uit dat het mRNA vaccin al dertig! jaar bestaat en dat ze het kunnen tweaken middels Crispr software. Het biowapen uit Wuhan werd geupload naar Moderna in 2019.

Ook bleek dat de controle groep in de drie trials van het Covid19 vaccin bij alle pharmaceuten tegen alle medische regels in werden gevaccineerd om het verschil tussen de dodelijke slachtoffers in de vaccinatie groep te camoufleren met dodelijke slachtoffers in de placebo groep. Dat lezende in de trials rapportage naar de EMA/FDA vond ik uiterst merkwaardig. Blijkbaar zagen de EMA/FDA dit (moedwillig?) over het hoofd.

Op deze blog staat het hele Covid19 verhaal uitgedist met namen van daders en oorsprong door Dr. Martin.

Man en paard worden genoemd. De bad actors en de samenzweerders die de bevolking willen uitmoorden middels injectie om grof geld te verdienen en de vaccin industrie weer op poten te krijgen.

Dr. Geert vanden Bossche, onafhankelijk wetenschapper en voorheen werkend voor GAVI en Bill en Melinda Gates Foundation:

van alles hierboven vermeld wordt het steeds moeilijker om te bedenken hoe de verregaande consequenties zullen uitpakken door de uitgebreide en foute menselijke interventie in deze pandemie niet een groot deel van de menselijke populatie zal uitroeien. Men kan alleen maar denken aan enkele strategieën om vergelijkende wijze van efficiëntie te kunnen bereiken om een relatief onschuldig virus om te toveren in een biowapen van massa vernietiging’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.