WOB verzoek artsen. Pfizer moest rapport vrijgeven. 31% dood of chronisch ziek, 27% dood geboren na vaccinatie moeder.

WOB verzoek artsen. Pfizer moest rapport vrijgeven. 31% dood of chronisch ziek, 27% dood geboren na vaccinatie moeder.

Pfizer werd door de rechter gedwongen om een document vrij te geven over de eerste drie vaccinatie maanden van 2021. Pfizer probeerde alles om hieraan te ontkomen en kreeg bij de FDA voorelkaar dat hun documenten over hun mRNA gifspuit nog 55 jaar (inmiddels 75 jaar) verborgen blijft.

Uit hun eigen rapport blijkt dat van alle volwassene gevaccineerden over de eerste drie maanden van 2021 31% van de volwassenen of dood of levenslange bijwerkingen hadden gekregen. (pag.4 v/h rapport)

In die eerste drie maanden waren ook een aantal zwangere vrouwen gevaccineerd. 27% had daarna een dood geboren kind of afgebroken zwangerschap (pag.12 v/h rapport)

Tijdens borstvoeding trad bij 13% van de gevaccineerde moeders een bijwerking op in de kinderen. Er was niet bijgehouden in welke maand van hun zwangerschap de zwangere vrouwen gevaccineerd waren dus er ontbrak essentiƫle data.

Pfizer geeft dus in hun rapport toe dat er shedding of transmissie middels borstvoeding optreedt en toch ging het vaccineren van zwangere vrouwen de rest van het jaar door.

Ook 34 kinderen onder twaalf jaar werden gevaccineerd in de eerste drie maanden van 2021 ondanks het ontbreken van toestemming daarvoor.

Maar liefst 24 zijnde 70.6%! van de geinjecteerde kinderen hadden serieuze bijwerking(en) en 13 van de 34 kinderen werden niet beter na injectie.

Dit is allemaal al bekend sinds april bij Pfizer. Dit is een criminele onderneming en de politici dekken het af en sluizen miljarden belastinggeld naar deze en andere pharmaceuten. Dit vaccin had al in April op basis van dit eigen Pfizer rapport van de markt genomen moeten worden.

Bij elk nieuw vaccin zijn alle bijwerkingen vaccin gerelateerd tenzij bewezen niet zo. Dat is de medische standaard.

https://westernstandardonline.com/2021/12/watch-bc-doctor-reviews-shocking-stats-from-released-pfizer-documents/

Schokkend video verslag van een arts die de vrijgekomen Pfizer eigen documenten over de eerste drie maanden van vaccinatie heeft beoordeeld. Ik heb dit PDF document van Pfizer gedownload waar uit geciteerd wordt. Het bewijs dat dit vaccin een biowapen is.

De FDA hield een interne bijeenkomst met eigen artsen in 2020 met een presentatie van de beruchte slide 16 met de toen al bekende bijwerkingen van de mRNA gifspuit. Let wel dit is hetzelfde dat ze destijds in 2003 wilde patenteren als vaccin maar geweigerd werd omdat het geen vaccin is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.