2G is een leugen. Er is geen bewijs van Corona her-infectie zonder mRNA vaccinatie!

2G is een leugen. Er is geen bewijs van Corona her-infectie zonder mRNA vaccinatie!

U kent het inmiddels wel. 3G en nu wil het nieuwe Kabinet Rutte naar 2G per februari. De Tweede Kamer moet hiermee nog akkoord gaan.

2G betekent volledig gevaccineerd. Er is geen arts in Nederland die bereid is een verklaring te ondertekenen dat iemand genezen is van Covid. Het virus bestaat namelijk niet. Veel succes daarmee.

2G betekent dus geen toegang tot werk, geen toegang tot niet essentiƫle winkels, geen sport meer. Apartheid is dan ingevoerd. Als iemand nog een beetje grijze massa over heeft na alle geconsumeerde Macburgers, kan men weten dat dit niets van doen heeft met een virus. Het RiVM gaf toe in een rechtszaak in 2020 geen isolatie en purificatie van het Covid virus te hebben,

Nu antwoordde de Amerikaanse RiVM, daar CDC genoemd, op een WOB verzoek van een arts dat het CDC geen bewijs heeft van re-infectie met Covid19 zonder vaccinatie. Het 2G beleid is daar wel op gebaseerd. Immers je moet de boosters nemen anders vervalt de QR code en je recht op werk.

In kort, ze hebben het niet. Deze hele 3G en 2G is zonder enige medische fundatie. Het 2G beleid van Rutte is op drijfzand gegrond en dus voert het Rutte regime een dystopische agenda uit in opdracht van hun George Soros EU keizer.

Dit is een geplande voorbereide depopulatie agenda middels een wapen wat geen expirimenteel vaccin is maar een biowapen met winstoogmerk waarbij de lui betrokken zichzelf verrijken en hun taak van bevolking bescherming negeren.

Hieronder de email.

Het Erasmus MC werkt nauw samen met de CDC en Anthony Fauci van de NiAID. Zie deze doofpot email om het biowapen uit Wuhan onder de pet te houden onthuld door Tucker Carlson op Fox news. Marion Koopmans staat in CC. Ook staat in CC de auteur van de fake PCR test, Christian Drosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.