Gezondheidsraad heeft inenting van kinderen met het biowapen goedgekeurd

Gezondheidsraad heeft inenting van kinderen met het biowapen goedgekeurd

Tot op heden is geen enkele medische authoriteit aangesproken op de vele bijwerkingen en overlijdens van Covid19 geinjecteerden. Ouderen overlijden dat is geen nieuws en ze kunnen ermee weg komen.

Anders wordt het met kinderen. Kerngezonde kinderen die na inenting zullen overlijden, hartaanval, myocarditis of ziek worden van de gifspuit. Kinderen overlijden niet in de hoeveelheden als ouderen.

De oorzaak van Myocarditis is bijna altijd een virus. De mRNA van de gifspuit maakt de spike protein virus aan in de lichaamscellen met de bedoeling om antilichamen op te wekken. Althans dat is de theorie. Ook kunnen dosis te hoog zijn omdat bij de omslag berekening van ouderen naar kinderen fouten worden gemaakt.

Er zijn nul gevallen bekend in de EU van kinderen die overleden aan Coronavirussen. Dus waarom dan wel kinderen injecteren met een biowapen. Er zullen genoeg ouders/schapen zijn die hun kinderen zullen laten inenten met dit gif.

Pfizer’s eigen onderzoek data betreffende de eerste drie maanden van 2021 met 34 kinderen die geinjecteerd werden in de leeftijd van 5 tot 12 jaar laten een gruwelijk beeld zien. Maar liefst 70.6% kregen serieuze bijwerkingen en 38% herstelde niet. Myocarditis was de meest voorkomende bijwerking bij kinderen. Dit levert een levenlange schade aan het hart op. Ook de beruchte andere bijwerkingen traden op.

Nu, met de ouderen kunnen ze nog wegkomen met die zal wel wat gemankeerd hebben maar als straks blijkt dat vele kinderen (70%!) na injectie met de gifspuit ernstig ziek worden en hartaanvallen krijgen als bleek in Pfizer’s data en andere data uit Amerika zoals Californië dan zal de beer losgaan. Hartaanvallen komen niet voor bij kinderen dan hoogst zeldzaam.

Dit zal heel wat schapen doen wakker worden en de ogen openen die nu nog steeds geloven dat de Overheid het beste met de bevolking voor heeft.

Als de ouders op gaan staan stort het Rutte Covid kaartenhuis in elkaar, te beginnen bij de scholen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.