Is Pokken het volgende biowapen?

Is Pokken het volgende biowapen?

Pokken was uitgeroeid in 1980 kregen we destijds te horen van de WHO. Pokken vindt je tegenwoordig alleen nog in P4 zwaar beveiligde laboratoria in Rusland en Amerika.

Twee dagen nadat Bill Gates de dreiging van pokken als volgende pandemie aankondigde werd bij pharmaceut Merck in Philadephia Amerika het pokken virus aangetroffen in een onbeveiligde medicijnen kast en een klokkenluider bracht dit naar buiten.

Net als met Event201 waarbij de Bill en Melinda Gates Foundation samen met John Hopkins Uni, WHO met zakelijke investeerders oefenden in het vrijlaten van een corona biowapen wat drie maanden later ook daadwerkelijk gebeurde geheel volgens Bill Gates zijn voorspelling, moeten we zijn dreigen met een Pokken biowapen welzeker terdege rekening houden.

Wat essentieel is in de verdediging tegen welk biowapen dan ook, zelfs Ebola, is een gezond immuun systeem. Ons immuun systeem mits men niet was geinjecteerd met het biowapen uit Wuhan is mans genoeg om alle biowapens te weerstaan.

Miljoenen gingen dood aan de Zwarte Pest door gebrek aan vitaminen en mineralen. Velen afrikanen stierven aan Ebola omdat zij ondervoed waren en hen aan essentiƫle vitaminen en mineralen ontbrak. Zorg dus voor een voorraadje en zie het als een verzekeringspolis.

Denk daarbij aan Zink met een ionofoor bezorg systeem als kinine, groene thee en vele andere plantgebaseerde producten maar ook D3 en C zijn onontbeerlijk.

Inmiddels is de Z-stack combi van NewYork dokter Zev Zelenko door hem gepubliceerd. Ik volgde Zelenko sinds Maart 2020 net als zijn bron van inspiratie de franse Dr. Raoul Didier op Twitter tot ik van Twitter af werd gegooid in Januari dit jaar. Zelenko is nu op Telegram te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.