150 miljoen EU burgers mogen straks de Schengen grenzen niet meer passeren

150 miljoen EU burgers mogen straks de Schengen grenzen niet meer passeren

Hugo DeJonge kwam triomfantelijk terug van het Brussels overleg met zijn gezondheid minister collega’s en verklaarde dat de EU nu gaat werken aan een Covid paspoort, bewijs van boosters genomen als voorwaarde om nog de Schengen landen te kunnen bezoeken. Dan heb ik het niet eens over werken in het buitenland.

Gaan ze nu elke grens in de EU bewaken om een AUSWEISS te vragen zoals de NAZIS deden in de Tweede Wereldoorlog? Ik ruik George Soros. In CBS 60 minutes verklaarde Soros dat gouden tanden trekken uit vergastte Joden zijn mooiste tijd was.

150 miljoen burgers, dat is een derde van de totale Europese bevolking, die uitgesloten worden van de Soviet eh Europese Unie. Wettelijk gezien mag het Verdrag van Maastricht (oprichting EU van Gemeenschappelijk markt van Kolen en Staal naar de Europese Unie), het aquis van Schengen en het Verdrag van Lissabon waar Schengen is overgenomen niet samen met een wet die vrij reizen, werken en recreëeren weer verbiedt.

Wetten die tegengesteld zijn aan elkaar zijn taboe in de Jure.

Maar de simpele Soros muppets, die tegenwoordig de landen van de EU besturen, kennen hun eigen en de europese wetgeving blijkbaar niet. Sinds Maart 2020 zijn alle grondwetten, europese medische verdragen die coercie verbieden en andere europese verdragen met de voeten getreden. Toch gaat men aan de slag met een wet die verplichte inenting met een expirimenteel biowapen moet regelen.

De Covid politieke en ambtelijke gekkies zijn als het ware zo geoccupeerd met Corona bestrijding dat ze als een DonQuiote tegen denkbeeldige windmolens aan het vechten zijn en vergeten dat er voor Covid19 ook al wetten en verdragen bestonden die nog steeds geldig zijn. Weten ze niet wat die verdragen inhouden? Schengen is onderdeel van het Verdrag van Lissabon. Schengen is het fundament onder de EU. Zonder is er geen EU.

Oekaze per persconferentie van het Rutte Regime die eist via de Media dat winkels en horeca sluiten om 17:00 maar bedrijven mogen gewoon open blijven. Snapt u de logica nog? Dit is geen beleid maar wanbeleid door onkunde. Ze doen maar wat.

Ook verklaarde het Rutte Regime dat de enige oplossing uit de Covid Coronacrisis was het heilig Vaccin. Het blijkt nu een gat in de dijk te zijn en waar is Hansje Brinker als je hem nodig hebt? Het gat (vaccin) lekt vreselijk.

Er zijn nu meer dan 150 peer reviewed studies beschikbaar over de 50% effectiviteit van HCQ. En Ivermectine is zelfs 99% effectief ook in laat stadium als HCQ niet meer effectief kan zijn.

Ook zijn er al vele studies uit over ‘wonder medicijn’ Ivermectine. Mexico, Peru, El Salvador, India en nu ook uit Japan zweren erbij. Deze landen hebben Bully Gates en zijn G(R)AVI de deur uit geschopt. Steeds meer landen ontdekken Ivermectine wat hun Covid varianten probleem effectief opruimt. Niks geen boosters.

50% is meer dan de lekkende vaccines van Pfizer, Moderna en de fake drug Remdesivir bij elkaar opgeteld. Weet u nog dat wij moesten geloven (geloven doe je in kerk) dat hun wanproduct van Bijbelse proporties 95% effectief was. Dta was dus een leugen.

Dan praten we maar niet meer over J&J en AstraZeneca. Al deze vier en ook het Chinese Sinopharm bevat Grafeen Oxyde als mRNA bezorg systeem. Scheermesjes in je bloedbaan wat kan hier aan fout gaan? Alles en dat zie je ook terug in VAERS en EudraVigilance. Ze willen ons nu wijsmaken dat je om de paar maanden een booster nodig hebt.

Het is tijd om pseudo dokters als Rutte en DeJonge, maar ook Gommers en VanDissel aan te klagen voor het uitoefenen van een beroep waar ze geen kaas van gegeten hebben en dat zonder licentie. Het Erasmus MC is één van de aanstichters van deze plandemie.

Had men Ivermectine en HCQ niet VERBOTEN dan hadden we in Juni 2020 weer terug naar het oude normaal gekund maar dat was niet de bedoeling! De bedoeling is een nul CO2 Staat met Co(2)mmunistisch centraal politburo. Covid is alleen maar de aanleiding oftewel de push terug te gaan naar de Cave man.

In Europa zijn de Polen, Tsjechen en Hongaren compleet klaar met Brussel. De Brusselse ongekozen burocraten doet hen teveel denken aan de ongekozen burocraten uit Moskou ten tijde van de Soviet Unie. Centraal bestuur en één bank werken niet. De Soviet Unie bemoeide zich niet met lokaal bestuur en dat doet de burocratische elite in Brussel wel en met elk shit detail.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.