Merkel stelde op haar afscheid nog even hard lockdown voor.

Merkel stelde op haar afscheid nog even hard lockdown voor.

Honecker zijn dochter, Hitler zijn dochter. Dit zijn de bijnamen van de tante die de gigantische Duitse Industriële Machine een vastloper heeft bezorgd met haar groene actieplan. Het begon al met haar verbod om de duitse vlag te zwaaien. Kick the can down the road tijdens de Banken crisis veroorzaakt doordat banken zich als heuse casino’s van schulden hadden gedragen. Sponsen die het gif van Wallstreet hadden opgezogen als stofzuigers. Schuif de problemen naar de lange termijn.

Toezichthouders waren wegbezuinigd. Socialistische hobbies geintroduceerd nadat Schröder de Duitse economie weer uit het slop had getrokken. Frau Stagnatie. Maar het toppunt van haar wanbeleid kwam pas naar boven tijdens de Covid hoax. Merkel, net als Rutte, nam nooit enig besluit. Deze categorie doet precies wat hun adviseurs zeggen, economisch of medisch. Adviseurs kiezen konden ze ook al niet. Groene gekkies die denken dat communisme een heilstaat is.

Op het Covid front werd het al niet beter. Hoe vaak reisde Rutte niet naar tante Merkel voor advies. Merkel maakte van de welvaartstaat Duitsland een kopie 2.0 van de DDR. Weg met kerncentrales, energiecentrales, nutteloze maaiarmen voor in de plaats met nauwelijks rendement, ruim 1 miljoen lui uit de vreemde binnenlaten en in Berlijn met een bordje staan ‘refugees welcome’.

Het heeft de Duitse economie naar het randje van bankroet gebracht. De ECB deed de rest. De motor van het Wirtshaft Wunder waren de non profit Sparkassen. Financiers van het MKB. Vernietigd door de ECB.

Socialisten willen altijd andermans geld uitgeven en dat gaat goed totdat andermans geld op is. Onder Den Uijl hebben wij dat al eens meegemaakt. Het leidde tot de zwaarste bezuinigingsronden in de jaren tachtig.

Het is inmiddels duidelijk geworden dat de Omicron hoax naar het einde loopt. Opgeklopte hysterie werkt niet meer. De Davos groep heeft gegokt en verloren. Dit betekent niet dat we nu weer terug gaan naar het oude normaal. Ze gaan deze keer tot het gaatje tot het clowneske aan toe. Dat kan alleen maar leiden tot de grootste afgang van de eeuw.

Ruim 2 miljoen Oostenrijkers naar het gevang? Ik wil dit nog wel eens zien. Niet betalen mensen! Niet aan meewerken.

De rijzende ‘besmettingen’ in Portugal tonen aan dat de Pfizer, Moderna en J&J gifspuit sporen nalaat.

Portugal is aan prikken geslagen in Januari tot December en kijk naar de grafiek, het maakte geen zak uit. Sterker, ze zijn terug naar af en erger. Een jaar lang prikken en strenge maatregelen hebben geleid tot… veel meer ‘besmettingen’ dan in Februari 2021. Gefeliciteerd Antonio Costa, premier van niks, domme EU muppet in dienst van de sukkels in Davos en de WHO corrupte kliek.

Portugal is door deze sukkel economisch terug gevallen naar status van derde wereldland. Het enige dat Portugal maar ook Spanje gewanbeleid door Sanchez, Italië, Griekenland, Frankrijk af houden van bankroet is de ECB confetti geldprinter. Maar dat loopt ook spoedig tot een einde. Taperen komt eraan.

Vroeg of laat wordt het weer Duitsland en Nederland die de kar gezamelijk moeten trekken. Europa van de twee snelheden.

2 REACTIES

comments user
admin

Inderdaad, Einstein verklaarde ooit: elke keer hetzelfde doen en elke keer weer een andere uitkomst verwachten is het toppunt van stupiditeit. Precies wat Rutte en DeJonge doen. We zijn opgezadeld met hele domme lui.

comments user
Qualitymanager

Tja dat kon ook niet uitblijven. Deze hele hoax loopt op zijn end. Zelfs de dubbel gevaccineerden geloven er niet meer in. Ze beginnen al twijfels te krijgen en denken eraan om de boost niet te nemen. De schaapjes van Rutte en de Jonge volgen nog steeds. Dat komt nooit meer goed. Deze volgers zijn over een half jaar verdwenen…..in het niets…..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.