De FDA is een criminele organisatie

De FDA is een criminele organisatie

Hun eigen presentatie voor medewerkers bij de FDA eind vorig jaar, publiek gemaakt door een klokkeluider aanwezig bij deze presentatie, is dat de FDA leiding alle bijwerkingen kenden en ook presenteerden in de nu beruchte slide 16. Desondanks verkochten ze de gifspuit als veilig en effectief.

Kijk zelf. Slide 16 wordt heel kort 0:15 even een tiende seconde afgebeeld met alle bijwerkingen. Hij clickte snel door van slide 15 naar 17.

Liegen en bedriegen om een bedrijf of bedrijven te bevoordelen en onschuldige mensen ermee te beschadigen voor het leven of erger is een klassieke RICO zaak vergelijkbaar met bedrijven die in het verleden voor de rechter kwamen omdat hun product levensgevaarlijker was in de praktijk en ze erover logen.

Middels de RICO wet zijn auto fabrikanten, luchtvaart fabrikanten en consument producten producenten veroordeeld. Met wat we nu weten kunnen we spreken van een RICO overtreding.

RICO staat voor Racketeer, Influence and Corrupt Organizations Act. Dit is racketeering.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.