Dr. Robert Malone, uitvinder van mRNA vaccins maakt per video boodschap einde aan het vaccin

Dr. Robert Malone, uitvinder van mRNA vaccins maakt per video boodschap einde aan het vaccin

Afgelopen voorjaar was Dr. Robert Malone nog niet zo uitgesproken over de mRNA vaccines als hij nu is. Het is hem inmiddels duidelijk dat de mRNA vaccins niet alleen lekken maar ook bleek uit een NBC item waarbij overheids data werd gepresenteerd dat duidelijk wijst dat we nu in een ‘worst case’ scenario zijn beland waarbij de gevaccineerden de mutaties veroorzaken middels ADE.

ADE staat voor Antibody Dependent Enhancement dwz de vaccins zorgen ervoor dat het virus agressiever wordt niet milder. Dit is al eerder opgetreden door lekkende vaccins in het verleden en de reden dat er nooit een werkend griep vaccin is gemaakt. Ook deze keer dus niet.

Van het voorjaar was hij nog gematigd positief over de mRNA vaccins zodanig dat hij zich ook heeft laten injecteren en voordeel zag voor ouderen met onderliggende ziekten.

Van de zomer kwam de omslag doordat zijn argwaan werd gewekt door de bizarre maatregelen die de politiek oplegde wat niets van doen had met een virus maar alles met totalitarisme en controle. Ook werd hij wakker gemaakt door Kardinaal Vigano, die al een jaar actief is op sociale media en waarschuwde voor het teken van het Beest en de Babylonische houding van het Vaticaan en Jesuit Paus Francisco.

Zijn voorstel is om onmiddellijk te stoppen met die vaccins. En waarschuwd ouders hun kinderen niet te laten injecteren omdat het levenslange en verkortende ziekten genereert. Met deze video maakt Dr. Malone gehakt van Pfizer, Moderna, J&J, FDA en Anthony Fauci die volgens Dr. Malone ronduit liegt en naar zijn idee ook weet dat ADE massaal optreedt en nu in paniek is over zijn falend vaccin handeltje.

Deze video boodschap van Dr. Malone is het einde voor het mRNA vaccin. Een ieder is nu gewaarschuwd. Gaan ze er toch mee door dan zijn ze willens en wetens moordenaar.

Dr. Robert Malone maakt gehakt van het mRNA vaccin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.