Geert vandenBossche en Dr. Robert Malone – stop massale vaccinatie!

Geert vandenBossche en Dr. Robert Malone – stop massale vaccinatie!

De ongevaccineerden zorgen eigenlijk voor de noodzakelijke groep immuniteit. Geert VandenBossche noemt het door de politieke opgelegde schisma tussen ongevaccineerden en gevaccineerden niet alleen bizar maar ook zeer gevaarlijk uit hoofde van wetenschap en gezondheidszorg. Dit is puur politiek en heeft geen basis in nog de wetenschap nog gezondheidszorg.

Kinderen vaccineren, die feitelijk de rest van de bevolking uit immunologisch oogpunt beschermen tegen nieuwe virussen, zal leiden tot een Frankenstein virus die niemand meer zal kunnen stoppen. Een soort Marek ziekte maar dan voor mensen.

Kippen kunnen niet bij elkaar in een ren zonder gevaccineerd te zijn tegen Marek. Zonder zullen ze onmiddelijk dood gaan. Het enige reden dat ik kan verzinnen voor massale vaccinatie dwang is dat ze dit met mensen willen doen. Mensen kunnen dan niet meer zonder gevaccineerd te zijn in vereniging bij elkaar komen in bijvoorbeeld demonstraties. Ik opperde dit vermoeden al op 25 September 2021 op deze blog dat Gates en Fauci hiermee eeuwige boosters kunnen verkopen.

Om de paar maanden boosters als verdien model is al net zulk een waanzinnig idee omdat dit zal leiden tot AIDS, een defect immuun systeem.

De politici hebben geen idee wat ze aanrichten met massale vaccinatie dwang. Ze doen maar wat. Data en pathologisch onderzoek worden niet gedaan. Geert zou graag zien dat Ivermectine masaal wordt gebruikt maar ook dat houden politici af.

Het is in werkelijkheid de pandemie van de politiek die voor kwakzalver speelt en door perfide onwetenheid ons gaan opzadelen met een corona Frankenstein monster vreest Geert VandenBossche.

Bekijk de video, deze duurt twee uur maar elke minuut is zeer interessant en verhelderend voor hen die precies alles willen weten. Het is een schande dat de politiek de deskundigheid van deze twee mensen volkomen negeert.

Geert vandenBossche en Dr. Robert Malone bespreken de waanzinnige massa vaccinatie dwang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *