Kritiek op Rutte wanbeleid neemt toe

Kritiek op Rutte wanbeleid neemt toe

Zelfs de propaganda bladen kunnen er niet meer omheen. Sinds Mark Rutte premier werd kan niemand de VVD meer serieus nemen. Dan met de PVV en dan weer met de PvdA. Pinokkio doet er alles aan om in het pluche te blijven maar zijn houdbaardheids datum is al lang geleden overschreden.

Sinds de Covid is het duidelijk voor allen wat een minkukel die Rutte is. Hij mag dan wel de tweede VVD premier zijn in de historie van de VVD maar Rutte is de slechtste premier ooit. Een aap zou het 50% van de keren goed doen, Mark zit er 100% naast.

Lees dit artikel in het AD en de reacties erop. Dit zag je een half jaar geleden nog niet.

Klaus Schwab had het over ‘Covid poses a small window for the Great Reset’. Ik zou zeggen dat raam stond dicht en bleef dicht Klaus. Wat nu? Internet afsluiten, nieuw virus loslaten? Wereldoorlog? Financiele systeem crashen? De opties voor de Davos group zijn miniem.

Oekazes per Persconferentie. Hoe ondemocratisch wil je het hebben. Ook Van der Staaij, die deel uitmaakt van het nieuwe kabinet, is wakker geworden. De onzin van de QR code om te kunnen werken, wat er volgens Rutte niet zou komen, zijn de ambtenaren toch mee bezig wetgeving voor te maken.

Mark Rutte heeft een regeerakkoord, maar niemand wil eigenlijk nog met die man nog in zee. Scholen gaan eerder dicht om Oma en Opa te beschermen tegen Omicron maar waar gaan die kinderen na sluiting scholen naar toe? Precies.

EU Soros ongekozen ondemocratische muppet Ursula von der Leyen met haar man dik ingebakken bij BioNTech (geen financiele vaccin belangen natuurlijk op één kussen) wil onze democratie beschermen.

Hoe verzinnen die lui dat? Het is Orwellian speak. Wij kunnen die burocraten in Brussel niet eens kiezen en dan hebben ze hun mond vol over democratie? Een Gotspe.

https://www.ad.nl/economie/ongeloof-om-zoveelste-persconferentie-met-slecht-nieuws-geen-enkel-land-in-eu-heeft-dit~a680400d/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.