Frans president Macron capituleert en bezoekt Viktor Órban

Frans president Macron capituleert en bezoekt Viktor Órban

Een van de grootste politieke vernederingen voor Macron. Hij denkt dat hij meer kans maakt volgend jaar de franse presidents verkiezingen te winnen als hij zoete broodjes bakt met de door hem en EU verachte Hongaarse ‘dictator’ Viktor Órban.

In Frankrijk zijn de tegen kandidaten allemaal van rechtse signatuur en Macron moet dus laten zien dat hij zaken kan doen met een christelijk conservatief nationalist.

De nieuwe regenboog coalitie in Berlijn bestaat uit groene gekkies en linkse rakkers met allerlij linkse hobby’s die niets van doen hebben met de realiteit maar ondertussen zich opwerpen als de nieuwe leiders van de EU en Macron wil ze een lesje diplomatie leren dat hij wil praten met iemand die de groene gekkies in Berlijn grondig verachten.

Macron heeft de ambitie Merkel als grote EU leider op te volgen en bezoekt zo’n beetje alle hoofdsteden van de EU om zijn voornemen te promoten.

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov moest zijn nieuwe Duitse collega Baerbock enkele geschiedenis lessen geven want zij had nog nooit gehoord van de JFK Croestjev 1962 Cuba rakettencrisis en de reden waarom Merkel de Minsk vrede overeenkomst met Putin had gesloten iets waar Oekraïne zich onder Amerikaanse druk niet aan houdt.

De Duitse minister is een vederlicht gewicht. Ik denk dat we niet veel van haar zullen horen. Die hele Berlijnse coalitie zal Duitsland verder de afgrond induwen met hun Woke anti economie anti gas ideeën.

In tegenstelling tot Nederland staat de duitse economische motor al twee jaar stil. Meeste duitse bedrijven hebben hun personeel op twee halve dagen in de week regime. Er wordt nauwelijks nog geproduceerd.

Órban heeft ook te maken met verkiezingen volgend jaar en de EU spendeert miljoenen om hem uit het zadel te wippen. De oppositie bestaat uit een coalitie van voormalig communisten, socialisten en een samenraapsel van muppets in dienst van de EU burocraten.

Miljoenen gaan naar propaganda kanalen in Hongarije met hetzelfde doel. Dezelfde EU aanpak hielp de Tjechische oppositie conservatief premier Babis uit het zadel te lichten. Vereenig de oppositie, train ze in Woke ideeën en geef ze een bak geld.

De EU burocraten doen er alles aan om hun ‘democratie’, niet de mijne, te redden van de ondergang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.