We moeten ons richten tegen totalitarisme zoals in Oostenrijk en niet tegen muppets als Gates, Schwab.

We moeten ons richten tegen totalitarisme zoals in Oostenrijk en niet tegen muppets als Gates, Schwab.

Totalitarisme is de dreiging, niet Bill Gates en zijn pokken, niet Klaus Schwab, dat is alleen maar afleiding. De angst van mensen moet zich richten tegen het echte gevaar, namelijk totalitarisme zoals nu in Australië en Oostenrijk en straks ook Duitsland nu niet tegen joden maar tegen ongevaccineerden.

Gerenomeerde virologen en immunologen met tientallen jaren ervaring, Nobelprijswinnaars worden ontslagen of aan de kant gezet. Alles wat angst in het reptielenbrein ontkracht wordt gecensureerd.

Interact op wereldschaal en werk op lokaal niveau met mensen om ons te verenigen tegen de komende zwarte tijden. De politici die ons besturen zijn niet goed bij hun hoofd en zijn verworden tot kleine Mussolini’s. Deze politici gedragen zich als fascisten en mogelijk realiseren zij zich dat niet eens.

En wat is de volgende dreiging? Een meteoriet? Klimaat? Een groot deel van de bevolking en bestuurders zitten vast in een angst psychose. Zij doen dingen die ze onder normale omstandigheden nooit zouden doen als bijvoorbeeld zich met een expirimenteel gif laten injecteren, concentratie kampen aanleggen om mensen die nog wel bij zinnen zijn en beschikken over hun verstand en de gifspuit weigeren, op te sluiten. Komen er razzia’s waarbij mensen geforceerd worden geinjecteerd? Ik weet het niet.

Er heerst volslagen wetteloosheid. Wetenschap en alle wetten zijn vertrapt door hen en doet niet meer ter zake. Door de angst kennen de rechters de wet niet meer en doen wat politici zeggen. Artsen houden door de angst hun mond dicht al kunnen ze weten dat vaccineren tijdens een pandemie Frankenstein mutaties creëert. Ze kleden zich dik in PPE tegen een virus met iFR vergelijkbaar met de griep. Waanzin.

Gaan we vernichtungslager meemaken in Nederland als het was in Hitler Duitsland? Heil Rutte? Vele mensen zijn bevangen met net zo’n soort angst psychose die in de jaren dertig een NAZI Duitsland mogelijk maakte en een wereldoorlog.

Angst schakelt het denkvermogen uit. Het reptielen brein neemt het dan over. Men wil de angst psychose ontvluchten door anderen te vermoorden. Kain en Abel. Dit werkt als een splijtzwam.

Het reptielen brein is niet bevattelijk voor rede. Het reageert alleen op angst propaganda. Feiten en bewijzen doen er dan niet meer toe. Vluchten is het adagium. De propaganda die roeptoetert dat je bang moet zijn voor een virus overheerst. Het bevestigt het reptielenbrein dat hun angst gegrond is.

Ik heb mijzelf vanaf het begin totaal niet gerealiseerd hoe het is met mensen die leven in deze Covid angst psychose en dat die mensen niet meer voor rede vatbaar zijn. Ik dacht dat hun brein nog werkte.

Je ziet dit terug in het regeer akkoord van Rutte Vier. Het regeer akkoord staat bol van angst. Angst voor asielzoekers dus binnenhalen, huisvesten en controleren, angst voor het klimaat dus miljarden steken in onzinnige molens, angst voor Covid dus draconische totalitaire angst maatregelen nemen. Boeren onteigenenen wat onder normale condities geen enkel bij zinnen regering zou doen.

De logica is ook afwezig want Rutte wil ook bezuinigen op de gezondheidszorg ondanks zijn bewering dat de IC’s vol liggen met ongevaccineerden wil hij capaciteit verminderen terwijl hij onzinnige diktaten uit per persconferentie als ware het dat de Molukkers opnieuw de trein bij Wijster hebben gekaapt. Het is een bizarro wereld. Er zit geen rem op.

We krijgen dus een reptielen brein bestuurd kabinet Rutte4.

En dan nog dit.

Thierry Baudet van de FvD is veroordeeld door een rechter met reptielenbrein voor het vergelijken van de door de regering geleide Covid maatregelen die lijken op de Holocaust met dien verstande dat de toen joden nu de ongevaccineerden zijn.

Een volksvertegenwoordiger heeft de grondwettelijke taak de regering te controleren en indien nodig met behulp van de geschiedenislessen te wijzen op hun fouten die anderen in het verleden hebben gemaakt en waarvan de mensheid heeft gezegd dit willen wij nooit meer.

Baudet gaat in hoger beroep en hopenlijk treft hij een rechter die nog wel over grijze massa beschikt.

2 REACTIES

comments user
admin

De wekelijks markten zijn nog steeds open, net als sportscholen en niet essentiele winkels dat zegt wel iets. Een jaar geleden wed alles nog dicht gegooid. Er is wel iets verandert.

comments user
Qualitymanager

Ik hoop het ook maar heb er een hard hoofd in. Alle rechters in Nederland houden hun oren en handen gericht en omhoog naar deze (r)overheid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.