EU Parlementariers waarschuwen voor de QR Code green pass en roepen op tegen deze wetteloosheid te strijden video

EU Parlementariers waarschuwen voor de QR Code green pass en roepen op tegen deze wetteloosheid te strijden video

Zonder enig wetenschappelijke onderbouwing gaat de Europese Unie door met hun bevolking knechten programma in opdracht van Blackrock en de WEF. Een QR code die niets bewijst nog enig ander doel dient dan u te chippen als dieren. Een PCR test die geen besmettingen kan meten. Een lockdown en andere maatregelen die geen effect hebben.

Alle Europese verdragen, wetten en de human rights charter van de EU en VN zijn verworden tot toiletpapier.

Albert Einstein zei ooit: ‘steeds weer hetzelfde doen (lockdowns, mondluier) en elke keer weer een andere uitkomst verwachten is het toppunt van domheid’. In tegendeel, steeds weer diezelfde maatregelen keer op keer hebben alleen maar gezorgd voor toename van besmettingen niet een afname. Het idee dat burocraten een manier kunnen verzinnen om een virus te stoppen is bizar.

Gevaccineerden besmetten ook anderen en dat is al bewezen. Dat kan de QR Code of groene pas niet verhelpen. Na een PCR test die niet kan testen op infecties of besmettingen kan meten ben je 48 uur veilig voor het virus. De enigen die zoiets doms kunnen verzinnen zijn burocraten.

Hier de video:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.