Kabinet geeft toe aan Forum van Democratie dat er inderdaad wettelijke en juridisch bindende overeenkomsten zijn met het WEF.

Kabinet geeft toe aan Forum van Democratie dat er inderdaad wettelijke en juridisch bindende overeenkomsten zijn met het WEF.

De Great Reset is niets meer of minder dan modern globalistisch progressivisme. Of eigenlijk: globalistisch communisme. Ja, zo intens, extreem en gevaarlijk is het. Covid is niets meer of minder dan een middel voor deze engnekken om hun modern communistische wereldbeeld werkelijkheid te maken. Net zoals “het klimaat“, trouwens.

Kamervragen: ja, het kabinet sluit juridisch bindende overeenkomsten met het WEF

Omdat die Great Reset zo ernstig is, is het natuurlijk zorgwekkend dat Nederlandse politici een warme band met die walgelijke organisatie hebben. Daarom heeft Forum voor Democratie hier vragen over gesteld. Hoe warm zijn die banden, eigenlijk? En worden er onderling ook afspraken gemaakt over zaken waarvan de kiezer niets weet?

De antwoorden zijn binnen… en die zijn zo mogelijk nog schokkender dan de inhoud van de Great Reset-plannen zelf. Want, geeft het kabinet toe tegen FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren, die de vragen heeft ingediend, er wordt inderdaad samengewerkt tussen kabinet en WEF. En ja, er worden ook afspraken gemaakt met de stalinistische organisatie. En als dat nog niet erg genoeg is… zijn die afspraken ook nog eens juridisch bindend.

“Nederlandse bewindspersonen nemen regelmatig deel aan door het WEF georganiseerde bijeenkomsten,” aldus het kabinet in de antwoorden op Van Meijerens Kamervragen. “Daarnaast is sprake van samenwerkingsverbanden met het WEF die zijn vastgelegd op de volgende terreinen: Sustainable Investment Policy, Tropic Forrest Alliance, Food System Initiative, Food Innovation Hubs.”

“De in deze overeenkomsten vastgelegde verplichtingen zijn juridisch bindend.”

WEF als supranationaal orgaan

Eigenlijk is het WEF natuurlijk gewoon een supranationaal orgaan dat wérkelijk bepaalt wat er in Nederland (en andere landen) gebeurt. Dat is dan ook waarom al die landen steeds hetzelfde beleid implementeren, ook als dat volstrekt onzinnig is. Zie bijvoorbeeld de nieuwste lockdown.

En zo worden wij straks de dieren en slaven van de WEF…dankzij onze zo geweldige overheid!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.