Remkes heeft zijn nazi pet opgezet, lockdown tot half januari

Remkes heeft zijn nazi pet opgezet, lockdown tot half januari

Remkes heeft Rutte gedwongen keuzes te maken schrijft de kranten. Knopen doorhakken of anders uitleggen dat jullie het verprutst hebben.

Remkes kennen we nog van het inhakken op demonstranten, kopschoppen door de politie en het aanhouden van demonstranten over het niet houden van de anderhalve meter om vervolgens de arrestanten in drie bussen te proppen zonder enige tussenruimte voor de gearresteerden. Die gek dus heeft Rutte nu voor het blok gezet.

Ik kan u nu al verzekeren dat ze half januari moeten gaan bekennen dat ze het weer verprutst hebben. Het idee een virus te kunnen stoppen middels lockdown is onwetenschappelijk laat staan vaccineren tijdens een pandemie. Van Dissel zou beter moeten weten. Het is een muppet show geworden. Een circus met clowns die spelen voor dokter.

Steeds weer hetzelfde doen en elke keer een andere uitkomst verwachten doen alleen dummies. Wanneer gaan artsen nu eindelijk hun plek terug eisen en zeggen tegen die halvegare politici bemoei je met je eigen zaken en laat ons artsen ons werk doen.

Doe als India en Mexico geef de mensen Ivermectine en het probleem verdwijnt als toverslag bij heldere hemel. Maar nee, politici weten het altijd weer beter. Overigens zijn de IC’s niet overbelast maar dat is wel het geval met begrafenis ondernemers en crematoria. Wachttijden van twee weken. Blijkbaar is de gifspuit aan het werken.

Als de PCR test die geen besmettingen of infectie meten kan hadden gebruikt in 2017/18 hadden ze ook tienduizenden cases/besmettingen gehad.

We praten dus niet over een pandemie van een virus maar in werkelijkheid over de pandemie van de politieke PCR test.

Alle winkels gaan dicht, supermarkten blijven open, geen avondklok, werken vanuit huis allemaal al geprobeerd en het hield geen enkel virus tegen. In plaats daarvan gaan mensen thuis opgehokt zitten en elke echte viroloog kan u verzekeren dat de aantallen cases/besmettingen zullen exploderen.

Daar hebben de virologen en RiVM geen boodschap aan want hun orders krijgen zijnvan Blackrock en de WEF. Verdeel de bevolking in twee kampen en vier de druk op om de booster te nemen.

Alleen blinden en dummies snappen het nog steeds niet. Deze lockdown zal ook wel weer doorlopen tot in April 2022. Totaal zinloos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *