WHO – lockdowns werken niet

WHO – lockdowns werken niet

Oostenrijk heeft de lockdown voor gevaccineerden opgeheven maar het heeft niet geholpen. Alleen dummies hadden resultaat verwacht. Het aantal Covid doden blijft stijgen en de cases lopen wel terug. Wat betekent dit? Onder de gevaccineerden nemen de doden toe en de ‘Moronic’ variant blijkt mild te zijn en velen hebben er al weerstand tegen.

Dus we hadden een gereedschap kist met allerlei moersleutels, tangen en schroevendraaiers (ons aangeboren immuniteit dankzij onze ouders) en de gifprik heeft die vervangen voor maar één sleutel, de coronasleutel en verder niets meer.

Wat je zou verwachten, en artsen zouden doen, is het beleid voeren op het aantal doden. Nu voeren ze beleid op het aantal cases gemeten met een test die geen cases kan meten. We praten dus niet over een pandemie van een virus maar in werkelijkheid over de pandemie van de politieke PCR test.

De Oostenrijke lockdown heeft het resultaat van vorig jaar herhaald. Dit bedoelde Albert Einstein met keer op keer hetzelfde doen en elke keer weer een andere uitkomst verwachten is toppunt van stupiditeit.

Hieronder de Oostenrijkse statistieken:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *