President Truman: toon mij iemand die rijk werd van politiek (of gezondheidzorg) en ik toon je de boef

President Truman: toon mij iemand die rijk werd van politiek (of gezondheidzorg) en ik toon je de boef

Het Erasmus MC is een patenten fabriek. Sinds 2000 vergaart het Erasmus al patenten. Het RiVM is een vaccine verkoop fabriek. Deze twee adviseren de regering over pandemieën. Wat kan hier in hemelsnaam fout gaan?

Je kunt niet de media aanzetten of de kranten lezen of één van hun muppets roept dat er een strenge lockdown moet komen. Zoals gebruikelijk zonder enig wetenschappelijk bewijs. Zij zijn uitsluitend bezig hun eigen prik handel te bevoordelen.

De nieuw afgekondigde lockdown is genomen op basis van aannames en veronderstellingen door het clubje Van Dissel, Gommers en Kuipers. Van Dissel doet een Prof Neil Ferguson. Hij is onder zijn steen vandaan gekropen om de booster te verkopen. Omicron wordt dominant in Januari profeteert hij.

Wat is er met de griep gebeurd? Weer op vakantie net als vorig jaar meneer Van Dissel?

Ondanks Dr. Coetzee in ZuidAfrika zei Omicron is een milde variant. Niemand is er aan dood gegaan. In Engeland deden ze geheimzinnig over 1 dode. Geen data verstrekt. Alleen maar gaslighting.

Tenslotte moet de booster aan de man gebracht worden. Handel is handel en de pecunia moeten natuurlijk wel blijven stromen. De slager keurt zijn eigen vlees.

Gommers, Kuipers, Koopmans, oud Erasmus vaccine advocaat Osterhaus. De laatste verdiende dik aan het handeltje met Mexicaanse griep vaccins waar nog steeds veel nederlanders met de Staat over soebatten betreffende vaccine schade. Hijzelf trok een fles drank open om de order te vieren en riep mijn naam is haas. Kun je nog steeds op Youtube vinden. Commercie in de zorg!

Zet de tv aan of kijk de kranten na en ja hoor daar zijn ze weer met precies hetzelfde uniforme verhaal. Verkoop praatjes. Strenge lockdowns ondanks dat de WHO zegt die zijn zinloos. Prik zoveel mogelijk mensen ondanks dat hun vaccines lekken aan alle kanten en niet werken. Volg de hype.

Bart Haagmans, ook Erasmus MC, patenteerde MERS in de eerste jaren van de 21ste eeuw. Erasmus is geen ziekenhuis.

En nu weer een nieuwe prik, Novavax. Deze bevat de spike protein gekweekt in laboratoria. De spike protein is juist het meest toxische deel en veroorzaakt thrombose, hartfalen, vermindering van bloedplaatjes, de hele trits. Ook nu ook weer de BS veilig en effectief. Ammehoela.

De kranten schrijven dat net als Pfizer, Moderna, Janssen, Novavax toestemming heeft van de EMA. Nee Lugenpresse, alleen nood toestemming. Dat is wat anders dan goedgekeurd! Alleen te gebruiken ingeval van nood.

Regering doe wat het Erasmus zegt dan komt alles goed. Tja, met hun portomonnee in ieder geval. Het Erasmus MC zit dik ingebed in big Pharma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.